Інновації "Укроборонпрому": перший політ Ан-132D та унікальний центр тренувань пілотів

Інновації
За перший квартал 2017 року "Укроборонпром" представив цілий спектр інновацій та новинок техніки.

31 березня "Укроборонпром" вперше випустив у небо новий багатоцільовий літак Ан-132D. До його створення долучилася низка міжнародних компаній з Канади, США та Великої Британії.

"Укроборонпром" відкрив унікальний центр для тренування пілотів та екіпажів вертольотiв. Він зі 100% точністю передає всі аспекти реального польоту і дозволяє відпрацювати використання техніки під час складних погодних умов та аварійних ситуацій.

Бойові модулі "Шквал" та "Стилет" успішно пройшли порівняльні вогневі випробування та довели точність, швидкість та ефективність своєї роботи.

Українські військові провели успішні запуски ракет від "Укроборонпрому". Під час випробувань перевірили системи керування ракетами та точність ураження цілей на максимальній дальності.

"Укроборонпром" презентував нову модифікацію безпілотного тактичного багатоцільового автомобіля "Phantom" на Міжнародній виставці та конференції IDEX-2017.

Успішно пройдений черговий етап випробувань партії БТР-3ДА з бойовим модулем "Штурм-М" та підтверджено характеристики партії протитанкових ракет від КБ "ЛУЧ".


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі