Інноваційні освітні проекти отримали грант у 1,5 мільйона гривень

Інноваційні освітні проекти отримали грант у 1,5 мільйона гривень
Завершився конкурс освітніх проектів від Київстар у рамках міжнародної ініціативи Make Your Mark. 22 розробки від талановитих учителів середньоосвітніх шкіл 9 областей України були реалізовані завдяки гранту на загальну суму 1,5 млн грн.

Минулого року президент Київстар Петро Чернишов запросив талановитих та небайдужих до своєї справи вчителів взяти участь у конкурсі та отримати грант на реалізацію свого освітнього проекту в галузі точних наук. Понад 100 вчителів із 45 населених пунктів 19 областей України представили на конкурс унікальні ідеї, які не передбачені шкільною програмою та які не фінансує держава – це були основні критерії відбору.

«Найкращі інвестиції – в освіту, бо вони точно окупляться. Київстар постійно підтримує талановитих
школярів та студентів, а також учителів-інноваторів, які прагнуть підвищити якість навчання та
зробити його сучасним. Освічені люди стимулюють розвиток України», - вважає Петро Чернишов,
президент Київстар.

Нагадаємо, Make Your Mark - загальнонаціональна соціально-освітня ініціатива компанії «Київстар», що діє в рамках однойменної глобальної програми міжнародної групи компаній VEON з 2015 року. Проект спрямований на підтримку талановитих школярів, студентів-програмістів, стартаперів та молодих підприємців. Ініціатива передбачає підтримку українських школярів, які демонструють найкращі результати в точних дисциплінах - природничих науках, технологіях, включаючи інформаційні, а також в інженерії, робототехніці та математиці.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі