Insta360 GO 2 - надможливості у найменшій екшн-камері в світі

Insta360 GO 2 - надможливості у найменшій екшн-камері в світі
Компанія Insta360 анонсує GO 2 - екшн-камеру що поєднує систему стабілізації і вагу усього у 27 грам. Легка та потужна, та готова до серйозних пригод, вона відкриває нові можливості для будь-кого від спортсменів до творців.

Маленьки габарити камери (менше великого пальця руки) та вага перетворюють Insta360 GO 2 на ідеального супутника для активної та креативної людини. Вона легко чіпляється і не заважає ні у зйомці відео “з очей”, ні у записі трюків, залишаючись залишаючись вашим уважним і непомітним відео-помічником. А водонепроникність та змінні захисні лінзи роблять її готовою до будь-яких пригод. І при цьому камера ще й має просунуті можливості: великий сенсор, стабілізацію зображення, довгий час роботи та зручний застосунок.

Одягай, чіпляй, фіксуй


Insta360 GO 2 це Людина Павук серед екшн-камер — її можна закріпити де завгодно. Завдяки маленькому розміру і купі комплектних аксесуарів, GO 2 можна розмістити там, де інші екшн-камери не втримаються. Вона однаково добре буде триматися на вас, вашій собаці, або машині.

Вбудований у камеру потужний магніт у парі з Magnet Pendant (магнітним кулоном) дозволяють закріпити GO 2 безпосередньо на вашій сорочці. З Easy Clip (прищіпка) GO легко чіпляється на вашому капелюсі чи пов’язці на голову, тож ви дуже просто отримуєте кадри з видом “з очей” (POV). Як тільки GO 2 зафіксована у потрібній позиції, запис можна запустити подвійним торканням фронтальної поверхні камери.

Потужний сенсор


Незважаючи на розмір, з GO 2 ви не відчуєте браку потужності. Бо всередині GO 2 знаходиться така сама високопродуктивна апаратна начинка, що і у флагманських екшн-камерах.

Фотосенсор стандартного для флагманських екшн-камер розміру 1/2.3”, дозволяє GO 2 знімати чисті та деталізовані ширококутні кадри. А фінальні 1440p відеоролики гарантовано привернуть увагу до вашої стрічки у соціальних мережах.

Завжди стабільне зображення

Все одно де ви закріпили GO 2, фірмова стабілізація FlowState, розроблена Insta360, та алгоритм вирівнювання горизонту приберуть усю тряску, удари та провертання.

З вільними руками та активною стабілізацією FlowState, ви можете бігати, стрибати чи кататися без будь-яких обмежень. Завдяки FlowState, ви можете вийти лише з маленькою камерою, а повернутися з контентом що виглядає ніби він знятий з використанням висококласного ручного стабілізатора.

Заряджайте на ходу

Зарядний чохол для GO 2, це таємний помічник вашого кіно-помічника. Просто вставте GO 2 у чохол і камера буде заряджена вже за півгодини. З чохлом, GO 2 може пропрацювати до 150 хвилин, перш ніж їй знадобиться домашня підзарядка. Це вдвічі більше ніж може запропонувати більшість екшн-камер, у пристрої з набагато меншими габаритами.

Та чохол це не тільки зарядка, а ще й пульт дистанційного керування GO 2, тріпод та зручне руків’я для зйомки селфі. На ньому навіть є точка з ¼” різьовим з’єднанням для кріплення селфі палиці.

Використовуючи інтегрований у зарядний чохол Bluetooth модуль, ви можете контролювати GO 2 на відстані до десяти метрів. Просто причепіть камеру де вам потрібно і скористайтесь чохлом для дистанційного запуску запису.

Готовий до пригод

Серфите, занурюєтесь під воду чи засмогаєте на берегу моря? Спокійно пірнайте з GO 2 на глибину до чотирьох метрів, бо ця камера відповідає стандарту IPX8.

Крім того, стійке до подряпин загартоване захисне скло вбереже лінзи GO 2 від знищення. І у будь-який час ви можете його витягти та вкрутити на його місце заміну. Або використати замість нього нейтральний ND фільтр, щоб отримати збалансовані кольори та контраст навіть у найсонячніші дні.

Застосунок на всі випадки життя

Застосунок для GO 2 при підключенні через Wi-Fi демонструє попередній перегляд у режимі реального та дозволяє на льоту змінювати налаштування камери. А після закінчення зйомки у ньому ж можна відредагувати ваше відео за допомогою повнофункціонального відеоредактору.

Якщо ви поспішаєте, вам навіть не потрібно копіювати відзнятий матеріал на телефон для його редагування - просто підключайтесь і редагуйте відео безпосередньо по Wi-Fi. Жодних кабелів не потрібно.

Дозвольте ШІ редагувати для вас

Не хочете займатися ручним редагуванням? Хай штучний інтелект попрацює за вас разом з FlashCut 2.0. FlashCut 2.0 автоматично перетворить ваші кліпи у історію, виділивши найкращі моменти та з’єднавши їх під драйвову музику.
Обирайте з попередньо налаштованих пресетів серед різних тематик, таких як спорт, подорожі, домашні улюбленці, або ж оберіть ваш улюблені кадри та дозвольте FlashCut попіклуватися про інше. У будь якому разі, ви отримаєте гарний кліп готовий до поширення у соціальних мережах.

Легка камера. Широкий кут зйомки


Об’єктив GO 2 може виглядати маленьким, але його надширококутний кут огляду гарантує, що вам не доведеться турбуватися, щоб все потрібне влізло у кадр.

Обирайте з чотирьох кутів огляду для отримання ідеального кадрування. Знімаєте вражаючий пейзаж? Спробуйте 120 градусний “Ultra Wide” режим. Спускаєтесь стежкою на велосипеді? Спробуйте 110 градусний “ActionView” режим, ідеальний для зйомки від першої особи.

Прискорюйте чи сповільнюйте

Сконцентруйте дію з динамічним прискоренням або виділіть ключові моменти за допомогою супер уповільненням. З GO 2 це робиться у одне торкання. Знімайте гіперлапси з прискоренням до шести раз чи уповільнюйте події до чотирьох раз з супер уповільненням, якщо ви знімаєте відео 120 кадрів у секунду.

Налаштування стаціонарної покадрової зйомки для прискореного відео також проводиться за секунди. Вставляєте GO2 у зарядний чохол, розкладаєте ніжки триподу та знімаєте під будь-яким кутом. Знімаєте вночі? Активуйте режим Nightlapse, який оптимізує час експозиції та інтервали між кадрами

Ціна і доступність

Insta360 GO 2 вже доступна для передзамовлення. В Україні камера з'явиться в кінці березня і придбати її можна у ексклюзивного імпортера - компанії Fly Technology або в національних торгових мережах. Вартість камери становитиме 10880 гривень.

У комплект GO 2 буде входити зарядний чохол, магнітній кулон, прищіпка, поворотна підставка та захисне скло.
______________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі