Інтернет-голосування починается!!!

Інтернет-голосування починается!!!
Ви працюєте з рекламним продуктом та рекламними компаніями,тоді ми маємо до Вас прохання віддати свій голос в загальноотраслевому голосуванні й обрати Найліпший Рекламний Сувенір та Найліпшу Рекламну Компанію.

Голосування проводиться в рамках конкурсу "Корони Реклами".

Інтернет-голосування триватиме з 23 по 31 березня 2017 року, а 6-7 квітня 2017 року відвідувачі виставки RemaDays Kiev 2017 матимуть змогу побачити вживу заявлені на конкурс сувеніри й віддати за них свій голос.

Фінал конкурсу відбудеться 7 квітня 2017 року на території першого павільйону Міжнародного виставкового центру в Києві, Броварский проспект, 15 (станція метро "Лівобережна"), під час VIII виставки Реклами и Поліграфії RemaDays Kiev.

Також перейдіть за посиланням нижче та оберіть найліпші фірми 2017 року "Корони Реклами" в категоріях: remadays.com.ua/index.php/ua/forms/2357?email=info(at)kompass.ua/3a9080be

Виробник рекламних сувенірів

Імпортер рекламних сувенірів

Technology

Out&InDoor

Print Show

Голосування триває з 23 березня по 31 березня 2017 року. Результати будуть оголошені 6 квітня під час урочистого Вечора Учасників.

Конкурси проводить організатор виставки RemaDays Kiev.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі