Інвестиційний фонд Lenovo Capital обрав кращі концепти модулів для сім'ї смартфонів Moto Z

Інвестиційний фонд Lenovo Capital обрав кращі концепти модулів для сім'ї смартфонів Moto Z
Переможці отримають до 1 млн доларів фінансування на реалізацію проектів, а користувачі смартфонів – два додаткових модулі.

У штаб-квартирі Motorola Mobility у Чикаго відбувся хакатон Transform the Smartphone Challenge, в якому прийняли участь тридцять команд – переможців конкурсу ідей для нових модулів Moto Mods. Під час презентації своїх проектів команди розробників отримали зворотній зв’язок та поради від керівників Motorola Mobility та Lenovo Capital. Також учасники побували у лабораторіях компанії. Серед усіх проектів були обрані два – Digiframe та Macay TrueSound HiFi. Обидва концепта модулів отримають гранти та стануть членами програми Moto Mods Accelerator, а це означає постійну підтримку провідних дизайнерів та інженерів компанії. Таким чином планується пришвидшити вихід модулів на ринок.

Digiframe – змінний модуль, який миттєво надає необхідну інформацію: прогноз погоди, час, заплановані справи на день тощо. Планується великий вибір доступних віджетів. Екран модуля Digiframe буде створений за технологією E-ink. Його особливістю є магнітна основа та вбудований акумулятор. Тож за потреби можна буде залишити модуль, наприклад, на холодильнику, зі списком справ або повідомленням.

Концепт MACAY TrueSound HiFi – для справжніх меломанів та музикантів. Модуль значно покращить звук на смартфоні за допомогою цифро-аналогового перетворювача. Також MACAY TrueSound HiFi забезпечить Moto Z додатковими аудіо роз’ємами для підключення навушників з HiDef. А це вже звучання такого рівня, як на студіях звукозапису чи у професійних акустичних системах.

Всі команди хакатону зможуть продовжити використовувати ресурси на онлайн-платформі Moto Z для розробників, створювати прототипи та проводити сертифікацію.

Нагадаємо, у 2016 році Motorola Mobility презентувала флагманський смартфон Moto Z з підтримкою змінних модулів Moto Mods, які в один рух можуть трансформувати смартфон та розширити його функціонал. За даними компанії, найбільш популярними моделями Moto Mods наразі є акумулятор та потужний динамік. Також у 2016 році були випущені модулі з оптичним фотооб’єктивом та модуль-проектор.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі