IRDM PRO DDR4 прискорюється і стає сніжно-біла

IRDM PRO DDR4 прискорюється і стає сніжно-біла
З появою процесорів нових поколінь, які чудово працюють з високочастотними модулями пам’яті, GOODRAM розширює асортимент культової серії IRDM PRO DDR4.

Найновіші представники серії здатні працювати на частоті до 4000 МГц, підтримують таймінги 18-22-22 при напрузі 1,4 В, і представлені у варіантах ємністю до 8 Гб для одноканальних та 16 Гб для двохканальних наборів. Проте, за словами виробника, невдовзі з’являться варіанти більшої місткості, та й 4000 МГц не залишиться максимальною частотою для лінійки IRDM PRO.

Прем’єра 4000 МГц модулів також стала зручним приводом для презентації нової кольорової схеми для лінійки IRDM. Модулі кольору Hollow White (чисто білий) оснащено такими ж радіаторами, що й модулі класичного для IRDM PRO кольору Pitch Black. Проте у білої версії логотип лінійки не червоний, а сріблястий. Також, унікальним рішенням стало використання друкованої плати білого кольору, чого не зустрінеш серед масових продуктів у конкурентів. Це додатково підкреслює унікальність дизайну IRDM PRO. Рішення включити варіант кольору Hollow White у портфоліо стало результатом аналізу поточних трендів у дизайні кастомних ігрових комп’ютерів. У яких все частіше й частіше замість RGB підсвічування роблять ставку на мінімалізм та монохромне виконання. Нові модулі IRDM PRO Hollow White, що випускається і у версії 3600 МГц, ідеально поєднується з комп’ютерними компонентами інших виробників, які все частіше можна зустріти у білому кольорі.

Також варто нагадати, що всі модулі пам’яті GOODRAM та IRDM виробляються у Польші, з ретельно відібраних компонентів та проходять багаторівневу перевірку якості, завдяки чому компанія може надавати на них пожиттєву гарантію.

В українських роздрібних мережах та інтернет-магазинах IRDM PRO DDR4 Hollow White з'явиться в другій половині січня.
__________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі