ISC 2018: AMD представляє готові до впровадження рішення для машинного навчання, а INFN вибирає процесори EPYC для майбутніх досліджень

ISC 2018: AMD представляє готові до впровадження рішення для машинного навчання, а INFN вибирає процесори EPYC для майбутніх досліджень
На заході ISC 2018 AMD розповіла про свої нові успіхи в області машинного навчання і високопродуктивних обчислень, представивши готові до впровадження серверні платформи разом з AMAX, Exxact, Inventec і Supermicro, що працюють на базі Radeon Instinct і процесорів EPYC. Нові рішення стали продовженням позитивної динаміки розвитку AMD в області обчислень слідом за презентацією 7-нм професійної графіки для ЦОД Radeon "Vega", а також анонсом наступного покоління 7-нм процесорів EPYC під кодовою назвою "Rome", поставки яких заплановано пізніше цього року.

Системи можуть бути легко сконфігуровані разом з останніми драйверами ROCm і MIOpen, надаючи клієнтам можливість роботи з різними системами глибокого навчання, такими як TensorFlow або Caffe. У числі нових рішень:

• AMAX ServMax P47: Готове до впровадження рішення для TensorFlow або Caffe у форм-факторі 2U з процесором AMD EPYC і чотирма прискорювачами обчислень Radeon Instinct MI25.

• Inventec P47G4: Оптимальне рішення для машинного навчання з одним процесором AMD EPYC в форм-факторі 2U і чотирма прискорювачами обчислень Radeon Instinct MI25.

• Supermicro SuperServer 4029GP-TRT2: Інтегроване рішення для машинного навчання у форм-факторі 4U з двома процесорами Intel Xeon і вісьмома прискорювачами обчислень Radeon Instinct MI25.

• Exxact Tensor TS4-672702-AML: Швидке і просте інтегроване рішення для впровадження систем машинного навчання у форм-факторі 4U з двома процесорами Intel Xeon і вісьмома прискорювачами обчислень Radeon Instinct MI25.

Процесори AMD EPYC 7000-серії були високо оцінені за продуктивність і розширений набір функцій

AMD також оголосила, що Національний інститут ядерної фізики (INFN) в Італії обрав процесор AMD EPYC 7351 для оснащення свого високопродуктивного кластера. Національний інститут ядерної фізики ─ провідний європейський науково-дослідний інститут, який проводить теоретичні та експериментальні дослідження в області суб'ядерної, ядерної та астрофізики, що пропонує користувачам доступ до своїх виняткових обчислювальних ресурсів по всій Європі.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі