IT сервіси Google Cloud для рядового співробітника від Wise IT

IT сервіси Google Cloud для рядового співробітника від Wise IT
Wise IT як Google Cloud Premier Partner рекомендують звернути увагу на сервіси Google Cloud, які дадуть відповіді на найпопулярніші питання: як працювати з особистими акаунтами і даними з будь-якого пристрою? Як ділитися інформацією видалено, не пересилаючи великий обсяг даних? Як істотно зекономити, не купуючи потужний комп'ютер для розробки і розгортання програм, а використовувати можливості хмари? Як зробити роботу максимально продуктивною, де б ми не знаходилися?

Перебудовуватися на віддалену роботу навесні 2020 було складно і незвично, адже для більшості компаній проводити 8 годин на день і особисто спілкуватися один з одним - норма. Перший тиждень допоміг морально адаптуватися до нових реалій робочого процесу. І в цьому команді Wise IT стали в нагоді вже налаштовані способи взаємодії з допомогою рішень Workspace (ex. G Suite). Адже Workspace - це не лише корпоративна пошта, а ще багато корисних сервісів, що спрощують щоденні робочі процеси.

Дані зберігаються в хмарі на загальних дисках департаментів (дані на загальних дисках - доступні для всіх у відділі) і на дисках кожного співробітника окремо. Співробітники самі можуть приймати рішення, кому з колег і до яких із своїх файлів дозволити доступ, тобто не потрібно стукатись до адміну щодо відкриття доступу.

Величезною перевагою є можливість одночасної роботи з документами, коли не потрібно пересилати один і той самий файл з правками, а редагувати його разом в режимі реального часу. У разі допущеної помилки можна відкотитись на попередню версію документу, а якщо ви випадково видалили файл - відновити його з Сейфу.

Всі зустрічі були перенесені в Google Meet. За допомогою цього сервісу проводяться внутрішні і зовнішні відео зустрічі, а також навчання і вебінари для клієнтів. Для підключення до відеодзвінків досить просто пройти за посиланням (навіть, якщо в учасника немає Google-аккаунта), яке автоматично генерується в календарі Google і відправляється всім учасникам разом із запрошенням. А щоп'ятниці в кінці робочого дня наша команда проводила внутрішні неформальні збори для всіх співробітників - ділилися новинами, хвалилися домашніми вихованцями і проводили майстер-класи з приготування страв та напоїв (попередньо поставивши розширення Grid View з можливістю бачити всіх учасників одночасно).

Переконавшись в максимальній ефективності сервісів Workspace (ex. G Suite) на своєму досвіді, ми зібрали коротку інформацію про сервіси та розмістили їх на одній сторінці: http://googlecloud.wiseit.com.ua/
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі