Італійська легенда очолює київський «Арсенал»

Італійська легенда очолює київський «Арсенал»
22 червеня 2018 футбольний клуб «Арсенал-Київ» представив нового головного тренера клубу, легенду європейського футболу – Фабріціо Раванеллі.

Для футбольного клубу «Арсенал-Київ» ця подія може стати переломним моментом. У попередньому сезоні команда впевнено та легко пройшла усіх суперників та стала чемпіоном Першої Ліги. Це дає змогу клубу у нинішньому сезоні виступати в Українській Прем’єр Лізі та змагатися з грандами українського футболу. Запрошення нового тренера ще раз підкреслює, що «Арсенал-Київ» буде претендувати на лідируючі позиції та виступи у єврокубкових турнірах.
Президент ФК «Арсенал» Івиця Пирич заявив, що в цьому сезоні від клубу слід очікувати сенсації в українському чемпіонаті.

«Ми – регулятори змін. Ми приходимо і робимо зміни в Україні на краще. Арсенал перебуває у прем'єр-лізі, легендарний Фабріціо Раванеллі тепер тренер "Арсеналу". Україна перебуває на карті міжнародного футболу та привертає увагу всесвітньої громадськості до українського футболу. Я вважаю, що український футбол має величезний потенціал. Я зроблю все можливе, щоб виховати молоді таланти в дитячій Академії Arsenal kids, команду «Арсеналу» та заявити про українських футболістів усьому світові, як це сталося з Баланюком, Назаріна, Вакулько. З командою "Арсеналу" та Фабріціо ми зіткнулися з викликом, і прагнемо перемог. Правильно, Фабріціо?», - заявив Івиця Пирич.

Фабріціо Раванеллі – справжня легенда італійського футболу. У сезоні 1995/1996, виступаючи за Туринський «Ювентус» він став переможцем найпрестижнішого клубного турніру - Ліги Чемпіонів УЕФА. Окрім цього він здобув перемогу у фіналі Ліги Європи УЕФА, двічі ставав чемпіоном Serie A та двічі вигравав Кубок і Суперкубок Італії.
«Я радий, що маю таку можливість, і хочу подякувати Президенту ФК «Арсенал» за запрошення. Я вірю, що у нас буде багато важливих перемог та незабутніх матчів у майбутньому. Я твердо вірю в українських футболістів та їхній потенціал. Я бачу свою роль у створенні системи, де молоді та сучасні українські таланти отримують усі необхідні тренування, щоб стати чудовими гравцями через Академію Arsenal kids та ФК. Я був би щасливим, якщо «Арсенал» стане переможцем, а українські гравці отримають визнання в усьому світі як гравці інших легендарних ФК. Це новий цікавий виклик для мене. Я вже з нетерпінням чекаю першого тренування з командою і проведення першого офіційного матчу з ними. Крім того, я запрошую всіх любителів футболу підтримати свої перші кроки в якості головного тренера та підтримати команду на дебютному матчі з ФК "Львів" 23 липня», – зазначив Фабріціо Раванеллі.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі