Як самому зробити відкатні ворота?

Як самому зробити відкатні ворота?

Якщо ви з тих, хто має час, гроші, бажання власноруч виготовити для себе відкатні ворота, тоді дана інформація саме для вас. Покроково розберемо, як правильно самостійно зробити відкатні ворота і що для цього знадобиться.

Крок перший. Заздалегідь необхідно придбати

Pw5ksUBk1CEZZauaPsqDRPVxIaBCirIXbB7G8BQUOwxobayuJCOo1LeSKq0ber9EJ3o9y5jLxkWPprOJC8rVY-fCxO71WQi_9MLFWFASjFJiUFemGjxfM_bswLnh1FB0WpaCZ3O6

  1. Труби, які будуть служити опорами. Найкраще щоб це були добротні труби розміром не менше ніж 80 мм. на 80 мм.
  2. Труби для майбутнього каркасу. Як варіант, можна купити окремо труби розміром 60*40 і окремо труби 30*20. Їх зварити разом і отримати каркас, який може з часом поржавіти в місцях зварювання. Або можна зробити трохи простіше і логічніше - купити вже готовий Т-профіль. Виготовлення рами з Т-профілю однозначно гарантує виключення ймовірності іржавіння конструкції. Плюс до всього за ціною ви вийдете приблизно на однакові цифри. 
  3. Обшивний матеріал. Для полотна воріт ідеально підійде: металопрофіль (легкий, симпатичний матеріал); металевий лист (довговічний, міцний будматеріал); фільонка (відрізняється нержавіючими і естетичними якостями); жалюзі, сайдинг, сендвіч-панелі (максимально сучасні обшивні матеріали, що мають величезний вибір надсучасних дизайнерських рішень).
  4. Фурнітуру для відкатних воріт. А саме: напрямний профіль (один з основних фурнітурних елементів, який буде відповідати за рух воріт), роликові опори в кількості 2-х штук, верхню напрямну, кінцевий ролик, уловлювачі воріт в кількості 2-х штук, заглушки (за необхідністю та бажанням). Краще за все, щоб нічого не переплутаті, купувати вже готові комплекти в спеціалізованих шнтернет-магазинах.
  5. Автоматику для воріт. На ринку України існує величезна кількість різноманітної автоматики. Головне правильно орієнтуватися в якісній. Найнадійнішими прийнято вважати системи наступних фірм-виробників: Ротель, Міллер Технікс, Едінгер. Цінову вартість і модельні варіанти добре представлено за посиланням: https://sellmax.com.ua/. Як варіант, якщо бюджет не гумовий, і купити автоматику відразу немає можливості - не проблема, це можна зробити і після установки воріт.
  6. Замок на ворота. Це особливий запірний механізм, що відрізняється від звичайних наявністю спеціального гака. Він має абсолютно відмінні технічні якості ніж звичайні замки, та може бути відкритим/закритим тільки з середини двору. Специфіка його установки передбачає глибоку або неглибоку врізку (в залежності самої моделі замку) в профільну трубу каркаса. За останні кілька років, глобальним попитом почали користуватися замки фірм-виробників Apecs і Atis. Ознайомитися з більш детальною інформацією щодо замків для відкатних воріт фірм Apecs і Atis можна перейшовши за посиланням: https://sellmax.com.ua/categories/zamki-na-vorota-i-kalitki/.

Крок другий. Інструменти які знадобляться

eBxP82KhEO0mgqPHP8NORJWjKycc_WNGEyip0fG4BemCX-Qj9JW15rJ7A_H6-mjp2b3M827qOQMRJi5slJsxTmna5AYPFKbaBQmJsJKUfUhnCaLOgbzOMrOIJe5MsqhL4IZ3PsGk

Будьте готові, що для роботи вам знадобляться різні електроінструменти. Тому візьміть в оренду або в прокат у сусідів наступні за списком:

  • Болгарку (для різання труб).
  • Зварювальний апарат (для зварювання необхідних частин каркаса).
  • Шуруповерт (для врізки замку, закріплення обшивного матеріалу).
  • Бетономішалку (для заливки основи під ворота).

Крім електроінструментів, добре мати під рукою: лопату, молоток, викрутки.

Крок третій

NX62N1m89ZWDXWjVPvUf5RzT48eCjrDmBNY_ZJbdJwYiUsX6rZlysTif1XueygapBrAAKVTkWmsjJRKgtT46MzPdmBmGMyesfZSa29Rc1MEQVpTa8qRsSzdFiIKuQbbqeL1_cmfI

Читати далі...

________________________________

 




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі