Яндекс показывает динамику заболеваемости гриппом в Украине

Яндекс показывает динамику заболеваемости гриппом в Украине
Яндекс подготовил карту заболеваемости гриппом и ОРВИ в Украине. На карте можно увидеть ситуацию в каждом из регионов, получить телефоны "горячих линий" и прочитать, что пишут об эпидемии в новостях, блогах и твиттере. Кроме того, Яндекс предлагает специальный информационный блок (виджет) с данными о количестве заболевших в определенном регионе страны за сутки.

Данные поступают от Минздрава Украины и постоянно обновляются, поэтому пользователи могут следить за ситуацией и сразу увидят, когда эпидемия пойдет на спад.

Щоб наші користувачі мали змогу слідкувати за офіційною статистикою захворюваності та знали, куди звертатися по консультації та допомогу, ми розробили декілька зручних засобів.
Перший із них – це карта, яка показує, як грип та ГРВІ розповсюджуються Україною. Залежно від рівня захворюваності обласні центри позначені зеленими, жовтими або червоними балунами. Якщо клікнути на балуні, ви побачите номери «гарячих ліній» в обраному регіоні, а також кількість людей у ньому, що захворіли з початку епідемії. Дані офіційні, ми отримуємо їх від МОЗ України. Під картою ви також побачите, що наразі пишуть про грип та епідемію в новинах, блогах та твіттері.
Ще один - це віджет-графік, який показує, скільки людей захворіли на грип та ГРВІ за останню добу у вашому регіоні. Цифри оперативно оновлюються
, – комментирует Наталья Журавлева в официальном блоге Яндекс.Украина.


Пульс блогосферы по запросу грипп|грип|ОРЗ|ОРВИ|ГРВІ|H1N1




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі