Йога-флешмоб на Поштовій площі з компанією BigMedia (Група компаній BigBoard Ukraine / JCDecaux)

Йога-флешмоб на Поштовій площі з компанією BigMedia (Група компаній BigBoard Ukraine / JCDecaux)
З нагоди Міжнародного дня йоги, компанія BigMedia (Група компаній BigBoard Ukraine / JCDecaux) ініціює проведення унікальної Йога-події.

Вранці, о 08:30, 21 червня 2019 року на Поштовій площі у Києві відбудеться масове заняття з йоги під відкритим небом, у якому візьмуть участь близько 100 чоловік - співробітників Групи компаній BigBoard Ukraine / JCDecaux та представників партнерів та клієнтів компанії.

Майстер-клас з простих та доступних практик йоги для учасників проведе спеціальна гостя івенту пані Оксана Сиваківська – одна з найдосвідченіших викладачів йоги в Україні та в країнах колишнього СНД, спеціаліст міжнародного рівня, визнаний у Європі та практик йоги з досвідом більше 20 років.

Цей захід покликаний привернути увагу та залучити до філософії здорового, активного та свідомого способу життя якомога більше людей, адже сучасний темп вимагає все більше енергії та постійного розвитку й самовдосконалення – інтелектуального, духовного, фізичного, до чого, зокрема і мотивують практики йога.

Для Групи компаній BigBoard Ukraine/JCDecaux, у якій особисто й щиро поділяють цю філософію, цей спеціальний захід є символічним вираженням світогляду та відповідального підходу до життя й ведення бізнесу та прагненням поширення практики та філософіі йоги серед партнерів, клієнтів та киян в цілому.
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі