JoinUP! разом зі SkyUP Airlines запустили чартерні перевезення в Туніс та вивезли туристів

JoinUP! разом зі SkyUP Airlines запустили чартерні перевезення в Туніс та вивезли туристів
Перший рейс Київ-Монастір відправив на відпочинок 184 туриста вранці 7 липня. Надалі рейси в рамках власної чартерної програми JoinUP! до Тунісу будуть відбуватися кожної суботи.

Зворотним рейсом Монастір-Київ, який приземлився в аеропорту «Київ» 7 липня о 17:15, SkyUP Airlines і JoinUP! перевезли в Україну 65 туристів туроператора «Оазис» та 94 туриста JoinUP, які затрималися в Тунісі через інцидент між Bravo Airlines та туроператором «Оазис». Туристи Join UP! мали повернутися з відпочинку 4-5 липня, але після відміни рейсу компанії Bravo Airlines туроператор Join UP! вирішив забрати їх в Україну вже власним чартерним рейсом компанії SkyUP Airlines, запуск якого був запланований на 07 липня 2018 року. На цей час компанія JoinUP! за власний рахунок продовжила тури своїм туристам.

Join UP! продовжує працювати над відновленням програми польотів після збоїв, які нещодавно сталися у партнерських авіакомпаній.

Як один з найбільших туроператорів в Україні Join UP! щоденно здійснює 18-20 рейсів. Так, 5 липня здійснено 19 рейсів, які перевезли понад 3,5 тис. туристів з України і стільки ж повернулися з відпочинку додому; 6 липня 18 рейсів перевезли близько 3,5 тис. туристів і стільки ж повернулися з відпочинку додому. З початку 2018 року близько 450 тис. туристів Join UP! отримали можливість відпочивати на популярних курортах в 42 країнах світу. По всіх турах, які реалізує Join UP!, відпочинок у готелях гарантований, оскільки ще на початку року компанія здійснила передоплату за номерний фонд на весь літній сезон.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі