JYSK відкриє 7 нових магазинів в Україні

JYSK відкриє 7 нових магазинів в Україні
Датська мережу магазинів меблів і товарів для дому JYSK анонсувала відкриття відразу 7 нових торгових точок в Україні. Магазини відкриють в Києві, Умані, Павлограді, Полтаві, Дніпрі та Вінниці та селищі Крюковщина під Києвом.

Про це повідомили в прес-службі компанії, пише видання Дело.

Всі нові магазини будуть представлені в форматі 3.0. Цей формат відрізняється кількістю обладнаних виставкових зон, спеціальним освітленням, просторим плануванням і оновленої касової зоною.

Загальна кількість магазинів датської мережі JYSK в Україні зросте до 64, з них 17 працюють в Києві і ще 4 - в околицях столиці, а всього до складу групи JYSK входить понад 2800 магазинів в 54 країнах світу.

Торгова мережа є датською компанією в сегменті товарів для сну (матраци, подушки, ковдри та інше), домашнього текстилю, товарів для ванної кімнати, житлових меблів, а також садових меблів і товарів для літнього відпочинку. В Україні бренд JYSK представлений з 2004 року.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі