Харків налагоджує співпрацю з Монако у сфері інновацій та стартапів

Харків налагоджує співпрацю з Монако у сфері інновацій та стартапів
Харківська міська рада планує розпочати співпрацю з урядом Князівства Монако у сфері розвитку інноваційних і стартап-проектів.

Про це повідомила начальник Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Вікторія Грецька-Миргородська.

18 грудня вона взяла участь у церемонії вручення підприємницьких нагород «Trophees de l'entrepreneuriat», яка пройшла в Монако під патронатом принца Альберта II.

Під час візиту Вікторія Грецька-Миргородська обговорила з головою уряду князівства Стефаном Валері співробітництво у сфері розвитку інноваційних проектів і стартапів. Також представники міськради відвідали стартап-центр «Monacotech». Під час зустрічі учасники поділилися досвідом роботи зі стартапами в Монако і Харкові та обговорили стратегію розвитку стартап-руху в місті.

Вікторія Грецька-Миргородська зазначила, що директор стартап-центру «Monacotech» Фабріс Марке висловив бажання взяти участь у розвитку стартап-руху в Харкові.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі