Харківський IT Кластер розробив унікальний Телеграм-бот для вступників до вишів міста

Харківський IT Кластер розробив унікальний Телеграм-бот для вступників до вишів міста
Перший в Україні онлайн-помічник @vstup2kharkiv_bot вже став зручним інструментом для випускників шкіл та їхніх батьків, з яким легко орієнтуватися серед спеціальностей сфери IT та суміжних напрямків у харківських вишах.

Крім цього бот розповість, де бюджетно поїсти, переночувати, допоможе купити квитки до інших міст і провести з користю дозвілля, а також підкаже, куди звернутися за екстреною допомогою.
До розробки долучилася одна з найбільших веб-студій України, учасник Kharkiv IT Cluster.

В цілому, завданням бота є допомогти абітурієнтові зорієнтуватися в Харкові і успішно подати документи на спеціальність сфери IT до омріяного університету. Це демонстрація на справі, що Харків — відкрите і комфортне місто з розвиненою інфраструктурою, де можна знайти IT-професію мрії і працювати в інноваційній міжнародної компанії.
Тим самим Kharkiv IT Cluster прагне залучити якомога більше абітурієнтів до харківських вишів, щоб розвивати інтелектуальний потенціал регіону.

"Харків — студентське місто і місто можливостей, потрібно тільки до них уважно придивитися. Тут можна отримати фундаментальну освіту, а потім працювати в будь-якій сфері IT — проектувати роботів, писати софт для європейських перевізників або американських корпорацій, створювати комп'ютерні ігри. І головне: для того, щоб успішно реалізуватися в світі технологій, не потрібно їхати за кордон", — говорить виконавчий директор Харківського IT Кластеру Ольга Шаповал.

Згідно з дослідженням індустрії, харківський IT сектор у найближчі 6 років потребуватиме додатково 25 тисяч нових співробітників, отже новий телеграм-бот - надійний провідник до світової IT індустрії.
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі