ХАРП мобілізується під час пандемії

ХАРП мобілізується під час пандемії
Харківський підшипниковий завод продовжує активно працювати в умовах карантину. На ХАРП взяли до уваги всі рекомендації Міністерства охорони здоров'я і відповідально виконують вимоги карантину.

На підприємстві посилено заходи безпеки, дотримані всі необхідні епідемічні норми і заходи захисту, регулярно проводиться прибирання і дезінфекція приміщень, доставка працівників здійснюється відповідно до правил перевезення з урахуванням обмежень кількості пасажирів.

Завод зберіг темпи виробництва підшипників для різних галузей і ринків. Ключовими факторами успіху для підприємства як і раніше є стабільність виробництва і збереження високого рівня довіри клієнтів. Тому, відповідно до укладених контрактів, HARP продовжує відвантаження продукції партнерам і замовникам по окремо погодженим графіком, в тому числі і на експорт. За цей час жоден договір не був припинений або відкликаний. Успішно пройшли поставки продукції в Білорусь, Молдову, Литву, Чехію, Єгипет.

В реаліях карантинних обмежень, ХАРП освоює нові форми комунікації з клієнтами. Так підприємство розширює обсяг онлайн заходів по просуванню продукції на всіх пріоритетних ринках - від оформлення онлайн ресурсів до проведення навчальних вебінарів і технічних консультацій для торгового персоналу партнерів підприємства.

Сьогодні ХАРП запрошує всіх бажаючих до участі у вебінарі «Правила монтажу і експлуатації підшипників».

Про дату і час повідомимо додатково.
__________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі