ХАРВЕРСТ працює над новими замовленнями

ХАРВЕРСТ працює над новими замовленнями
Харківський верстатобудівний завод «ХАРВЕРСТ» продовжує активно працювати над новими замовленнями.

Як зазначає директор верстатобудівного дивізіону Павло Андрющенко, ХАРВЕРСТ зараз посилено працює як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках. Пожвавлення верстатобудівної галузі позитивно позначилося на діяльності підприємства.

«Сьогодні наш портфель замовлень поповнюється новими контрактами. Наприклад, ми підписали контракт з виконання капітального ремонту вальцешліфувального верстата моделі ХШ-5-20Н24 для української металургійної компанії ПрАТ «МК" Азовсталь "», – розповідає П. Андрющенко.

За його словами, верстат прибув на ХАРВЕРСТ після демонтажу. Контракт передбачає повне відновлення верстата до паспортних даних. Проект буде реалізований в кілька етапів: відновлення базових поверхонь вузлів верстата, виготовлення і заміна зношених деталей, комплектація сучасною системою управління й іншими комплектуючими, пуско-наладка верстата на території заводу, розбирання, транспортування, складання та введення в експлуатацію на території «Азовсталь».

Крім цього, підприємство активно розвиває міжнародні відносини. Серед замовників ХАРВЕРСТ – світові промислові компанії.

«Підприємство виграло тендер на поставку запасних частин до вальцешліфувальних верстат для міжнародної сталеливарної компанії «НЛМК». Також ми продовжуємо активно працювати на ринку Словенії та Латвії з нашими партнерами – підписані контракти на поставку запасних частин для круглошліфувальних верстатів виробництва ХАРВЕРСТ. На даний момент запасні частини проходять випробування, після чого будуть готові до відвантаження», – додав Павло Андрющенко.

Промисловість оживає і міцніє, і підприємства оновлюють свій верстатний парк.

«Харківський верстатобудівний завод, як надійний та перевірений часом виробник, здатний повною мірою забезпечити потреби в якісних і високоточних верстатах не тільки вітчизняних промисловців, а й зовнішніх ринків», – підвів підсумок П. Андрющенко.
________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі