ХПІ відкриє україно-турецький науковий центр

ХПІ відкриє україно-турецький науковий центр
1-2 лютого 2018 р. НТУ «ХПІ» відвідає делегація Стамбульського технічного університету (İTÜ).

Мета — відкриття Україно-турецького науково-технологічного та дослідницького центру, підписання договору між НТУ «ХПІ» та İTÜ. Під час візиту відомий вчений в галузі метеорології, ректор турецького вишу професор Мехмет Караджа (Mehmet Karaca) прочитає лекцію «Університет: Зміни. Перетворення. Майбутнє».

1 лютого 2018 року об 11.00 в науково-технічній бібліотеці НТУ «ХПІ» (вул. Кирпичова, 2) відбудеться відкриття Центру. Після цього буде підписаний договір про співпрацю між Стамбульським технічним університетом та НТУ «ХПІ».

Об 11.30 запланована прес-конференція за участю ректорів двох вишів.
Також у рамках відкриття Центру (12.00 – 13.00) відбудеться презентація та обговорення трьох найцікавіших науково-технічних проектів НТУ «ХПІ».

2 лютого 2018 року о 10.00 в Україно-турецькому науково-технологічному і дослідницькому центрі (бібліотека НТУ «ХПІ») відбудеться зустріч наукової громадськості України.

Лекція ректора Стамбульського технічного університету проф. Мехмета Караджи «Університет: Зміни. Перетворення. Майбутнє» пройде з 14.00 до 16.00 у Головному корпусі НТУ «ХПІ» (2 поверх, 12 аудиторія).


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі