ХПІ запрошує на День відкритих дверей

ХПІ запрошує на День відкритих дверей
Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» запрошує школярів, їхніх батьків, всіх бажаючих на День відкритих дверей та Фестиваль науки «Science is FUN!». Заходи відбудуться в рамках святкування Всесвітнього дня науки за мир і розвиток від ЮНЕСКО. На гостей чекає різноманітна програма від вчених і студентів Політеху: досліди, майстер-класи, мотиваційні та науково-популярні лекції, а також виступ рок-гуртів.

Дата — 11 листопада, початок — 10:00, місце — спортивний комплекс «Політех» (вул. Алчевських, 50а).
Програма Дня відкритих дверей і фестивалю «Science is FUN!»:

- майданчик робототехніки та інжинірингу,
- лабораторно-експериментальна зона,
- територія майстер-класів,
- науково-пізнавальні та мотиваційні лекції,
- презентації освітніх проектів,
- дискусійна панель: «Професії майбутнього».
- експрес-тестування ЗНО,
- виступ рок-гуртів: Rebel Yell (Cover-band), ВЛ8 (Rock-band).

Головний спікер Дня відкритих дверей — ректор НТУ «ХПІ» професор Євген Сокол. Він розповість про виш, а також відповість на всі запитання. Представники приймальної комісії ХПІ покажуть презентації на теми: «Особливості вступної кампанії та умов прийому 2019» та «Робота над помилками вступників 2018».

Гості одної з головних подій Політеху зможуть поспілкуватися з викладачами, аспірантами, студентами 5 інститутів і 4 факультетів НТУ «ХПІ», до яких входять 96 кафедр вишу (42 спеціальності, 170 освітніх програм).

Детальніше на сайті, телефон: +38(057)707-66-34, e-mail: admissions.khpi@gmail.com

Участь безкоштовна — Знання безцінні!

Довідка:

Всесвітній день науки за мир і розвиток (World Science Day for Peace and Development) відзначається щорічно 10 листопада (був встановлений ЮНЕСКО в 2001 році). Його мета — підкреслити важливу роль науки для суспільства, повсякденного життя людини, привернути широку громадськість до обговорення виникаючих наукових питань, забезпечити інформованість громадян про наукові досягнення. Крім того, Всесвітній день науки за мир і розвиток підкреслює роль вчених у розумінні нашої планети, і в сталому розвитку суспільства.

Тема Всесвітнього дня науки за мир і розвиток 2018 року «Наука — право людини», обрана на честь святкування 70-ї річниці Загальної Декларації прав людини (ст. 27) та Рекомендації про статус науково-дослідних працівників. Вона служить нагадуванням, що кожна людина має право брати участь в науковій діяльності і користуватися її благами.

_________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі