ХПІ запрошує на Дні Науки!

ХПІ запрошує на Дні Науки!
12 травня в НТУ «ХПІ» стартує науковий фестиваль «Дні Науки», який триватиме два дні. На гостей заходу чекають майстер-класи, цікаві експерименти та досліди. Для них у режимі нон-стоп працюватимуть лекторії «Арсенал Ідей Україна» та «Науковий Андеграунд». Організатори також проведуть екологічний квест, дитячі велозмагання та екскурсію Політехом «Місце, де народжується STEM». Участь у всіх заходах безкоштовна.

Відкриття фестивалю: 12 травня 2018 року, початок о 10:00.

Місце: НТУ «ХПІ» (вул. Кирпичова,2), вуличний майданчик біля електротехнічного корпусу.
У перший день фестивалю буде працювати лабораторно-експериментальна зона, де вчені ХПІ розкажуть, як зробити електромобіль, навчать, як перевірити якість соків, вина в домашніх умовах і багато іншого. У високовольтній залі продемонструють блискавки і розкажуть, які від них існують засоби захисту.

У лекторії «Арсенал Ідей Україна» продемонструють «Пасивний будинок», зруйнують міфи про підсилювачі смаку, визначать наявність глутамату в чіпсах та арахісі, а також розкажуть про рекламу і робототехніку.
Науково-популярні лекції «Менеджмент, як мистецтво», «Тепло від холоду? Легко!», «Нові технології, промисловість, медицина, роботизація», «Шестерні GameDev'у — розробка комп'ютерних ігор» можна буде прослухати в Науковому андеграунді НТУ «ХПІ».

12 травня проведуть дитячі велозмагання, екскурсії в музей історії ХПІ і «Лабораторіями Політеху. 100% STEM Experience». Увечері, о 21:00, бажаючі зможуть поспостерігати за зоряним небом у Саржиному яру зі супроводжувальною лекцією співробітників Радіоастрономічного інституту НАН України.
У рамках фестивалю «Дні Науки» (12 травня) також проведуть еко-квест «Екологічна піраміда» —захоплюючу гру, насичену головоломками. Мета еко-квесту: активізувати пізнавальну діяльність студентів у галузі екології та охорони природи.

13 травня о 10:00 в лекторії «Арсенал Ідей Україна» розпочнуться науково-популярні, інтерактивні лекції: «Левітуючий магніт та поїзд на основі магнітної левітації», «Сучасні проблеми енергетики України та світу», «Лакофарбові матеріали. МЕГА-виклики сучасності» та інші.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі