Художня виставка Львівської мисткині Лідії Матвієнко / LidikArt

Художня виставка Львівської мисткині Лідії Матвієнко / LidikArt
З 28лютого по 3 березня у Львівському палаці мистецтв (вул. Коперника, 17) в рамках 22 спеціалізованої ювелірної виставки-продажу «ЕлітЕКСПО-2019» проходитиме художня виставка картин львівської мисткині Лідії Матвієнко/LidikArt/.

Авторка закінчила Львівську Національну Академію Мистецтв, і вже більше 6-ти років працює як професійний митець, створює картини, виставляє роботи на виставках, розписує стіни. Працює в змішаних техніках, поєднує живопис та графіку, іноді - з цифровими колажами.

У своїх картинах досліджує внутрішній світ людини, її емоції та можливості. Також створює роботи, наповнені фантастичними створіннями та елементами, які покликані нагадати нам про те, що ми називаємо чудом, магією, - як колись, в дитинстві, казки.

На цій виставці-продажі будуть представлені роботи із серій «Коти. Куци. Коцури», «Казки для дорослих» та «Дерево життя. Цвітіння». Можна буде поспілкуватися з авторкою та придбати роботи.

Запрошуємо відвідати виставку усіх поціновувачів мистецтва!
www.galexpo.com.ua/elit
_____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі