Кіберфутболісти ESportsBattle першими в Україні отримали рекордні результати в рамках нового сезону Weekend League

Кіберфутболісти ESportsBattle першими в Україні отримали рекордні результати в рамках нового сезону Weekend League
З моменту виходу нової FIFA 21 гравці однієї з найбільших в Україні кіберспортивних платформ ESportsBattle отримали найвищі результати в Weekend League. Отримавши верифікацію, кіберфутболісти ESporsBattle тепер зможуть брати участь в міжнародних змаганнях, захищати інтереси країни на світовій арені і брати участь у всіх міжнародних змаганнях протягом усього наступного сезону.

Найвищі результати отримали:
1. Віталій «labotryas» Муха - 30-0
2. Данило «xShilito» Шелаєв - 30-0
3. Ярослав «BlackStar» Гурмак - 28-2
4. Максим «Fear» Бобер - 28-2
5. Денис «Phoenix» Євтушик - 27-3
6. Ярослав «MeLToSiK» Мельников - 27-3
7. Олександр «sane4ek» Пєтухов - 27-3
8. Геннадій «GenaD» Крюк - 27-3

Окремо варто відзначити Віталія «labotryas» Муху і Данила «xShilito» Шелаєва, чиї результати стали максимальними, і склали 30-0.

Подібні успіхи наших гравців свідчать про те, що вже на старті нової версії FIFA кіберфутболісти ESportsBattle володіють рівнем майстерності, відповідно топовим гравцям світу. Незважаючи на високі показники, кіберфутболісти все одно продовжують брати участь в Weekend League, прокачувати свої навички, отримуючи кращі щотижневі нагороди і підтримуючи свою ігрову форму.

ESportsBattle - найбільша кіберспортивна платформа в Україні, яка включає кіберспортивну академію, національні турніри, матчі 24/7, а також ком'юніті гравців і фанатів esports.

Більш того, пропонуємо вам взяти участь у першій національній кіберфутбольній лізі ESportsBattle LEAGUE | 2020-2021 за підтримки Української асоціації електронного футболу (УАЕФ), для професійних гравців (PRO Division) і аматорів (AMATEUR Division).

ESportsBattle LEAGUE | 2020-2021 складається з 4 сезонних кваліфікацій і Grand Final, переможець якої отримає гарантоване місце в команді національної збірної України з кіберфутболу і буде представляти країну на міжнародних змаганнях. Загальний призовий фонд становить 300 000 тисяч гривень.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі