Кияни передали майже 10 тонн речей у рамках акції UberGIVING

Кияни передали майже 10 тонн речей у рамках акції UberGIVING
14 грудня 2016 року. - Ми раді поділитися неймовірними результатами благодійної акції UberGIVING - спільного проекту Uber і благодійного фонду “Карітас Київ”. Нагадуємо, у рамках акції 10 і 11 грудня з 11:00 до 17:00 будь-який користувач Uber у Києві міг викликати автомобіль UberGIVING і передати водіям речі, якими хотів поділитися з тими, хто потребує допомоги.

За два дні кияни передали водіям Uber 9,7 тонн різних речей, а кількість замовлень Uber перевищила 6,5 тисяч! Проект отримав настільки широкий резонанс у столиці, що 11 грудня час акції було продовжено до 19.00.

Всі предмети одягу, а також дитячі іграшки, зібрані Uber у цей день, були передані благодійному фонду “Карітас Київ”, який подбає про те, щоб вони отримали друге життя і знайшли нового господаря. Участь у проекті UberGIVING для киян була абсолютно безкоштовною.

О. Роман Сиротич, директор благодійного фонду “Карітас Київ” із захопленням розповідає про акцію: "Позаду два дні кропіткої праці, зібрано близько 10 тонн речей: одяг, іграшки, взуття. Ми дякуємо киянам, що так відгукнулися на цю акцію і ретельно підійшли до процесу: всі речі були випрані, випрасувані та в дуже гарному стані, навіть кращому за той, у якому приходить гуманітарна допомога з-за кордону. Ми вже почали передавати речі тим, хто їх потребує".

Через високий попит, деяким користувачам, на жаль, не вдалося замовити UberGIVING, проте речі можна передати в будь-який час безпосередньо в фонд “Карітас Київ” за адресою м.Київ, вул. Микитенка 7Б.

І трохи статистики: чим ділилися кияни? Серед переданих у благодійний фонд речей - жіночі светри, кофти; чоловічі штани; дитячий одяг; дитячі іграшки; ковдри, постільна білизна; взуття та інші хороші речі. Крім того, водіям Uber люди передали: телевізор; пароварку; лічильники води; банку з монетами і шоколадні батончики.

Основні результати акції UberGIVING наведені в інфографіці:


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі