Київcтар включив 4G ще в 196 населених пунктах

Київcтар включив 4G ще в 196 населених пунктах
Телеком оператор підключив до 4G зв’язку нові населені пункти у Луганській, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській областях.

Мобільний інтернет нового покоління з’явився у містах Волочиськ, Сєверодонецьк, Надвірна, Новояворівськ, Золотоноша, Тячів, Іршава, Чонгар, Трускавець, Коростишів. Так, загальна кількість населених пунктів, де доступний зв’язок 4G від Київстар, збільшилась до 3606. Це територія, де мешкають майже 21 млн жителів України.

Завдяки зв’язку 4G абоненти зможуть отримувати нові переваги мобільного інтернету. Адже з технологією LTE середня швидкість передачі даних є вищою у 16 разів, а затримка в передачі інформації (ping) менше в 2,5 рази у порівнянні з сучасними мережами 3G. Для абонентів це можливість швидко обмінюватись «важким» контентом, дивитись онлайн ТВ високої якості зображення, в лічені секунди завантажувати мобільні додатки скрізь, де є покриття мережі. Крім того, 4G мережа відкриває нові можливості для малого та середнього бізнесу і безлічі сучасних галузевих рішень, як от M2M/IoT, Smart Home, Smart City, e-Government, онлайн навчання та ін.

Нагадаємо, що Київстар надає абонентам великий вибір тарифних планів, у тому числі тих, де трафік на популярні сервіси (YouTube, соціальні мережі, база знань Wikipedia, освітня платформа Prometheus) не тарифікується. Абоненти можуть користуватись зв’язком 4G за своїми звичайними тарифами, без додаткової плати.
Для усіх абонентів Київстар до 14 січня 2019 року діє акційна пропозиція, за якою в мережі 4G можна користуватись передачею даних необмежено – без списання мегабайтів.

Абоненти Київстар можуть перевірити чи підтримує їх смартфон та SIM-карта зв’язок четвертого покоління з допомогою USSD-кодів: *245*5# виклик - для перевірки смартфонів; *245*4# виклик - для перевірки SIM-карток. Замінити SIM-картку на USIM з підтримкою 4G/LTE можна безкоштовно в усіх фірмових магазинах Київстар. Також компанія пропонує широкий вибір 4G-смартфонів та гаджетів по вигідній ціні в своїх магазинах і на сайті.
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі