Київcтар включив 4G в Чугуєві та прилеглих населених пунктах

Київcтар включив 4G в Чугуєві та прилеглих населених пунктах
Мережа 4G Київстар працює в 3619 населених пунктах, де проживає понад 21 млн людей. До 14 січня 2019 року мобільний інтернет в 4G мережі – необмежено.

Мобільний інтернет нового покоління з’явився у місті Чугуїв Харківської області, а також 12 прилеглих селах. Таким чином, з липня 2018, коли Київстар розпочав надавати зв’язок 4G на частотах 1800 МГц, і до сьогодні мережа високошвидкісного інтернету охопила територію, де проживає понад 52% населення.

Мережа 4G Київстар має ряд технічних переваг, що дозволяють оператору надавати якісний інтернет на високій швидкості. Так, у Київстар – найбільша кількість базових станцій серед мобільних операторів, у тому числі – з 4G. За даними УДЦР це понад 24,4 тис базових станцій, з яких 4,380 тис – в мережі 4G. Крім того, на аукціонах з продажу радіочастот для запровадження нової технології, Київстар отримав найбільшу кількість радіо смуг. Як результат –швидкість мобільного інтернету в мережі Київстар є найбільшою серед операторів мобільного зв’язку України, що підтверджує дослідження міжнародної компанії Ookla.

Завдяки зв’язку 4G абоненти зможуть отримувати нові переваги мобільного інтернету. І, найперше – високу швидкість передачі даних. Для абонентів це можливість швидко обмінюватись «важким» контентом, дивитись онлайн ТВ високої якості зображення, в лічені секунди завантажувати мобільні додатки, миттєво скачувати улюблені аудіо альбоми та телесеріали. Крім того, 4G мережа відкриває нові можливості для малого та середнього бізнесу і безлічі сучасних галузевих рішень, як от M2M/IoT, Smart Home, Smart City, e-Government, онлайн навчання та ін.
Нагадуємо, що з 03 грудня 2018 по 14 січня 2019 року всі абоненти Київстар в мережі 4G користуються безлімітним мобільним інтернетом без списання мегабайтів і без додаткових витрат.

Абоненти Київстар можуть перевірити чи підтримує їх смартфон та SIM-карта зв’язок четвертого покоління з допомогою USSD-кодів: *245*5# виклик - для перевірки смартфонів; *245*4# виклик - для перевірки SIM-карток. Замінити SIM-картку на USIM з підтримкою 4G/LTE можна безкоштовно в усіх фірмових магазинах Київстар. Також компанія пропонує широкий вибір 4G-смартфонів та гаджетів по вигідній ціні в своїх магазинах і на сайті.

_______


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі