Київcтар включив зв’язок 4G ще в 259 населених пунктах

Київcтар включив зв’язок 4G ще в 259 населених пунктах
Національний телеком оператор підключив до 4G зв’язку нові населені пункти в 11 областях України. Абонентам, що користуються USIM-картками і смартфонами з 4G модулем, надано бонусні 10 000 Мегабайтів для мобільного інтернету. Скористатись бонусом абоненти зможуть протягом 30 днів.

З 27 березня Київстар підключив до 4G зв’язку ще 259 населених пунктів, де мешкають 758 тисяч людей. Основні роботи з будівництва мереж 4G здійснені у південних областях України, що пов’язано із підготовкою до літнього сезону, коли попит на мобільний інтернет суттєво зростає.

Так, у Миколаївській та Одеській областях зв’язок 4G запрацював у містах та селищах Вознесенськ, Врадіївка, Кодима, Курортне, Маяки, Новий Буг, Подольськ, Сарата, Сергіївка, Теплодар, Троїцьке, Татарбунари, Тузла. У Херсонській – Гола Пристань, Скадовськ, Хорли. У Вінницькій - у містах Крижопіль, Ямпіль, Шаргород. В Дніпропетровській – Апостолово, Верхньодніпровськ, Вільногірськ, П’ятихатки, Синельниково. В Київській області - Баришівка, Березань, Гребінки, Іванків, Переяслав-Хмельницький, Ставище, Тараща, Узин. На Полтавщині – в місті Миргород. У Сумській області – в місті Кролевець, в Харківській – Вовчанськ. У Черкаській – Городище та Корсунь-Шевченківський. У Чернігівській – Бобровиця, Десна, Гончарівське.

Загалом зв’язок 4G від Київстар працює у 4587 населених пунктах, на території, де проживає 24,1 млн, або 58% усього населення України.

Зи новим технологіями мобільного зв’язку жителі України використовують більше послуг інтернету. Так, за лютий 2019 року в мобільній мережі Київстар абоненти використали понад 40 петабайтів дата-трафіку, стільки ж було використано за весь 2016 рік. Щоб задовольнити зростаючий попит, Київстар надає абонентам великий вибір тарифних планів з безлімітним інтернетом. Зокрема, абоненти користуються необмеженим трафіком на сервіси YouTube, соціальні мережі, Wikipedia, освітню платформу Prometheus, тощо.

Нагадаємо, що в мережі Київстар середня швидкість мобільного інтернету найвища з-поміж усіх мобільних операторів України. Такі дані наводять у своєму дослідженні за 2018 рік експерти міжнародної компанії Ookla.
Зв’язок 4G дає абонентам можливість отримувати нові переваги. Адже з технологією LTE середня швидкість передачі даних є на порядок вищою, а затримка в передачі пакетів інформації (ping) менше в 2,5 рази у порівнянні з мережами 3G. Для абонентів це можливість швидко обмінюватись «важким» контентом, дивитись онлайн ТВ високої якості, в лічені секунди завантажувати мобільні додатки скрізь, де є покриття мережі.

Щоб розпочати користування 4G необхідно, щоб смартфон та SIM-картка абонента підтримували технологію LTE. Замінити SIM-картку на USIM з підтримкою 4G/LTE можна безкоштовно в усіх фірмових магазинах Київстар. Також компанія пропонує доставку SIM-карток 4G поштою.
__________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі