Київстар дарує абонентам бонусний роумінг для спілкування

Київстар дарує абонентам бонусний роумінг для спілкування
В ніч на 11 червня набрало чинності рішення Європейського союзу про впровадження безвізового режиму для громадян України. Київстар вітає українців та підтримуючи їх прагнення подорожувати та миттєво ділитися своїми враженнями з рідними та друзями – дарує абонентам бонуси на роумінг.
З 12 червня 2017 року абоненти можуть безкоштовно підключити акційний пакет «Спробуйте роумінг» та переконатися у перевагах вільного спілкування та доступного інтернету закордоном. Згідно умов пакету, абоненти передплаченого зв’язку отримають бонусні нарахування, які можна використати на послуги мобільного зв’язку за кордоном: пакети хвилин, SMS, або мегабайти мобільного інтернету. Абоненти контрактної форми обслуговування отримають хвилини на вхідні та вихідні дзвінки в роумінгу. Для замовлення безкоштовної послуги телефонуйте 477*106.

Бонусні нарахування діятимуть протягом 30 днів з дня підключення, скористатися наданими пакетами можливо на території 1 та 2 групи країн. Зі списком країн, які входять до кожної групи, детальними умовами та тарифами можна ознайомитися за посиланням: https://kyivstar.ua/uk/mm/roaming

Нагадуємо, що Київстар надає послуги міжнародного роумінгу в 195 країнах, на 5 континентах. Мобільний оператор надає абонентам унікальні умови спілкування за вигідними тарифами: дзвінки від 2 грн за хвилину (пакет 15 хвилин вартістю 30 грн в день користування), Інтернет від 0,35 грн за мегабайт (пакет 100 МБ вартістю 35 грн в день користування), SMS - 1,00 грн / SMS (пакет 25 SMS вартістю 25 грн в день користування). Абонентам не потрібно більше замовляти додаткові послуги або здійснювати налаштування, оскільки роумінг буде підключений автоматично.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі