Київстар долучиться до створення системи оповіщення про надзвичайні ситуації

Київстар долучиться до створення системи оповіщення про надзвичайні ситуації
6 лютого 2018 року Київстар підписав Меморандум про співпрацю з Міністерством інформаційної політики та Державною службою України з надзвичайних ситуацій. Учасники домовились про створення робочої групи, яка розробить систему сповіщення населення про надзвичайні ситуації (НС).

"Це Меморандум між державними органами та мобільними операторами стосовно питань щодо сповіщення населення про стихійні лиха, надзвичайні ситуації та всілякі негаразди. Наша співпраця дозволить убезпечити громадян та надати їм швидку і повну інформацію про подальші дії", - коментує Дмитро Золотухін, заступник міністра інформаційної політики України.

Сприяти модернізації системи сповіщення про НС Київстар зможе за рахунок технологічного оснащення (мережа Київстар покриває всі населені пункти). «Результатом співпраці стане розробка зручного та ефективного продукту, який базуватиметься на різних інструментах. В тому числі це будуть SMS-оповіщення», – говорить директор з розвитку корпоративного бізнесу Київстар Євген Кражан

Система сповіщень працюватиме по всій території України. SMS-розсилки дозволять попередити абонентів, що перебувають у зоні потенційних ризиків, про небезпеку та уникнути її.

Київстар вже не вперше підтримує ініціативи органів державної влади та реалізує проекти, виступаючи провайдером сучасних інноваційних рішень для розвитку України. «Лише кілька днів на тому ми зустрічалися з Володимиром Гройсманом з приводу Mobile ID. Сьогодні ж уже долучились до ініціативи Державної служби України з надзвичайних ситуацій – коментує Євген Кражан. – Ми завжди готові долучитись до проектів, які сприяють впровадженню інновацій в Україні».

Нагадаємо, сьогодні Київстар також реалізує проекти, спрямовані на впровадження інновацій на національному рівні:
- Mobile ID – послуга, яка дозволяє за допомогою мобільного телефону провести ідентифікацію особи та використовувати її електронно-цифровий підпис для доступу до електронних послуг і документообігу.
- «Пошук дітей» – допомога Нацполіції у розшуку дітей у Києві через розсилку SMS-повідомлень потенційним свідкам, які знаходились у радіусі декількох кілометрів від місця зникнення.
- Big Data-аналітика про туристичні потоки – проект, спрямований на популяризацію туристичних регіонів України на зовнішньому і внутрішньому туристичних ринках.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі