Київстар і Radar Tech запрошують на Idea Garage ‒ хакатон інновацій від Телеком-акселератора 2.0

Київстар і Radar Tech запрошують на Idea Garage ‒ хакатон інновацій від Телеком-акселератора 2.0
13 червня на території UNIT.City Київстар і Radar Tech проведуть зустріч зі стартаперами і підприємцями в форматі марафону ідей.

Idea Garage by Telecom-accelerator 2.0 ‒ це перший хакатон інновацій від Radar Tech і Київстар, мета якого ‒ знайти і випробувати «на міцність» нові ідеї для телеком-галузі.

Формула заходу ‒ 3 в 1: найбільш технологічна локація Києва, спільнота талановитих і креативних «носіїв ідей», досвідчені ментори. Це новий формат краш-тесту проектів, експертиза провідних знавців галузі від Київстар і можливість отримати зворотний зв'язок у форматі right here & right now: має ідея шанси на комерційну реалізацію або ж її доля луснути, як мильна бульбашка.

Обговорення ідей вестиметься в наступних напрямках:

‒ ІНТЕРНЕТ РЕЧЕЙ (розумне місто, розумний будинок, інновації для роздрібної торгівлі, «діджиталізація» бізнесу, керування офісом);
‒ ENGAGEMENT-ПЛАТФОРМИ (інструменти лояльності, месенджери і доповнення для них);
‒ ВЗАЄМОДІЯ З КЛІЄНТАМИ (автоматизація і віртуалізація послуг для користувачів, корпоративний магазин, залучення клієнтів через різні канали, продукти digital-маркетингу, мобільна реклама);
‒ ФІНАНСОВІ РІШЕННЯ (цифровий гаманець, платежі, Вig Data);
‒ НОВІ ПРОДУКТИ (медіа та розваги, контент для різних каналів, роумінг і дзвінки, мобільна безпека та Anti-Fraud, підготовка до LTE і MNP).

На Idea Garage by Telecom-accelerator 2.0 запрошуються як учасники з власними ідеями, так і ті, хто хоче обговорити і доповнити ідеї інших інноваторів.

У фіналі хакатону найкраща з представлених ідей принесе команді «золотий квиток» на навчання в преакселераційній програмі Телеком-акселератора 2.0 Radar Tech за підтримки Київстар*. А також шанс пройти повну 3-місячну акселераційну програму, минаючи етап півфінального відбору до проекту.

Для реєстрації на Idea Garage необхідно заповнити форму: http://bit.ly/2sxfGxv.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі