Київстар надає абонентам безлімітні дзвінки у мережі навіть без поповнення рахунку

Київстар надає абонентам безлімітні дзвінки у мережі навіть без поповнення рахунку
Київстар продовжує розширювати можливості для спілкування та запускає нову послугу, яка доступна без жодних оплат – «Ми разом». Тепер абоненти зможуть вибрати один номер Київстар, щоб телефонувати на нього безлімітно, навіть якщо вони не поповнювали свій рахунок та не оплачували послуги у тарифі.

«2020 рік змусив багатьох переосмислити роль мобільного зв’язку. Адже у такий складний час дуже важливо почути голос близької людини. Тому ми протягом всього року підтримували абонентів безкоштовними пропозиціями, збільшенням послуг у тарифах без зміни вартості, запустили тарифи для старшого покоління. А зараз ми запускаємо ініціативу, яка допоможе нашим абонентам завжди бути на зв’язку з найближчою людиною, навіть без жодних поповнень рахунку» – розповів Павло Даніман, директор з маркетингу Київстар.

Нова послуга діє для абонентів передплати та клієнтів з тарифами «Все разом». Вони можуть обрати для дзвінків номер будь-якого абонента Київстар, незалежно від його форми обслуговування. Навіть тих, хто переніс свій номер у мережу оператора завдяки MNP.

Підключити послугу можна одним із декількох простих способів:

• у додатку «Мій Київстар»;
• безкоштовно зателефонувавши на номер 535;
• ввівши код *535*380ХХХХХХХХХ#, де ХХХХХХХХХ – номер абонента Київстар, з яким хочуть бути завжди на зв’язку.

Один раз на місяць також без жодних оплат абоненти зможуть змінити номер для безлімітних дзвінків. З детальними умовами послуги можна ознайомитися за посиланням.

Нагадаємо, що до кінця року абоненти Київстар також можуть безкоштовно замовити собі безлімітний мобільний інтернет та дзвінки в мережі на один день щотижня. Навіть якщо вони не поповнюють свій рахунок та не оплачують послуги у своєму тарифі.
__________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі