Київстар оголошує другий набір до Big Data School

Київстар оголошує другий набір до Big Data School
Освітня програма школи націлена на розвиток талановитих фахівців у галузях машинного навчання та аналізу великих даних.

Програма Big Data School цього року запропонує студентам курс із машинного навчання та приклади застосування Big Data у бізнесі та телеком-галузі зокрема; вони навчаться працювати з інструментами обробки та агрегації великих даних, будувати предиктивні моделі, встановлювати й використовувати необхідний для роботи з даними софт, застосовувати навички машинного навчання на практиці. Курс завершиться іспитом та захистом курсового проекту, в основу якого покладено реальний бізнес-кейс.

Машинне навчання та великі дані у сучасному світі отримують все більше розповсюдження. Їх використовують для формування стратегій розвитку компаній, прогнозування ринків товарів та послуг, створення соціальних та політичних проектів, налаштування персоналізованих програм роботи з клієнтами тощо.

«Перспективи розвитку Вig Data дуже великі, тож кваліфіковані аналітики у цій сфері затребувані зараз і попит буде лише зростати, – коментує Віталій Султан, Digital директор Київстар. – Київстар уже вдруге організовує безкоштовне навчання для фахівців, які в цьому напрямку прагнуть для себе більшого. Так ми шукаємо талановитих аналітиків для роботи в нашій компанії та надаємо можливість іншим здобути навички для професійного зростання».
До навчання в Big Data School від Київстар запрошуються студенти, аналітики, математики, ІТ-фахівці, автори технологічних стартапів та інші бажаючі, що цікавляться темою Big Data. За результатами тестів та співбесід буде відібрано 20 претендентів, які з 27 жовтня до 11 листопада пройдуть інтенсивне навчання за програмою школи у відомих менторів. Серед викладачів Big Data School цього року Валентин Кропов (архітектор Big Data, засновник Київського Комьюніті Обробки Великих Даних), Сергій Марін (засновник Школи Даних), Олександра Клевець (архітектор та інструктор Big Data), Родіон Миронов (архітектор Big Data та машинного навчання), Олександр Крот (CEO та засновник ML Class).
Партнером проекту в 2017 році став Інноваційний Парк Unit.City.

Прийом заявок триватиме з 13 вересня до 5 жовтня, подробиці на сайті http://bigdata.kyivstar.ua/.

Нагадаємо, що до першого набору в Big Data School було подано близько 1000 заявок. З 27 студентів, які пройшли етапи відбору, троє отримали пропозицію про роботу в Київстар.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі