Київстар оголошує набір стажерів у сфері продажу корпоративних IT-рішень

Київстар оголошує набір стажерів у сфері продажу корпоративних IT-рішень
Київстар оголошує набір стажерів за напрямком B2B SALES. До участі в проєкті запрошуються студенти від 3 курсу та непрацевлаштовані на даний момент спеціалісти, які бажають отримати досвід в сфері продажу корпоративних IT-рішень. Збір заявок проходить з 15 до 28 березня 2021 р.

«Практика рекрутингу в Київстар показує: теоретичні знання студентів потрібно підсилювати практичними навичками. Тому, як відповідальний роботодавець ми взяли на себе зобов’язання ділитись таким досвідом. Київстар реалізує різні програми стажування і в такий спосіб готує спеціалістів до реальної роботи, дає можливість підвищити власну професійну вартість та побудувати успішну кар’єру, – коментує Світлана Кончаніна, керівник департаменту із залучення та розвитку талантів Київстар. – За результатами стажування за наявності вакансій найбільш активних та результативних стажерів ми запрошуємо приєднатися до колективу компанії».

Стажування проходитиме в рамках програми STARt Yourself та продовжуватиметься 4 місяці. Стажерам пропонується офіційне працевлаштування, оплата праці, для студентів – гнучкий графік роботи, який адаптується до розкладу занять у ВУЗах. В процесі стажування учасники отримають загальні навички роботи у великій компанії, познайомляться з бізнес-процесами, пройдуть курс особистісного розвитку, матимуть можливість користуватися навчальними платформами компанії. Та головне – стажери отримають цінний вузькопрофільний досвід:

• знання sales-інструментів та основ В2В-продажів: робота CRM-системами, ведення воронки продажів, навички проведення зустрічей та ведення складних угод;
• загальні знання про сучасні телеком та IT-рішення для бізнесу: хмарні технології на базі Microsoft, BigData-продукти, М2М технології тощо.

Подати заявку на участь у проєкті: https://kv.st/1uy

Нагадаємо, програма стажування STARt Yourself діє з 2018 року. Її учасниками вже стали 70 студентів, 35 із яких долучились до колективу телеком оператора. У 2020 році стажування було особливим: воно проходило в гібридному форматі – онлайн і офлайн, залежно від вимог спеціальностей. STARt Yourself має відгалуження: лекції з профорієнтації для старшокласників та студентів перших курсів, які компанія теж проводить з 2018 року, а також новий напрям – B2B SALES, який буде реалізовано в 2021 році.

Ще одна програма стажування Київстар – Returnship. Вона спрямована на повернення в кар’єру спеціалістів з досвідом, які мають велику перерву в стажі. Ще одна можливість, яку дає програма – зміна напрямку діяльності для фахівців віком 35+.
_____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі