Київстар оновлює мережу в Києві та передмісті

Київстар оновлює мережу в Києві та передмісті
Національний телеком-оператор Київстар інформує мешканців Києва та передмістя щодо скорого проведення робіт з заміни обладнання базових станцій. У результаті заміни обладнання буде покращена якість телекомунікаційних послуг і розширені можливості мережі.
З 6 червня 2016 року технічні служби Київстар почнуть роботи з заміни обладнання на всіх базових станціях Києва та передмістя. Діюче обладнання буде замінене на новітнє, від провідних світових постачальників. Необхідність таких робіт викликана підготовкою мережі до стандартів зв`язку майбутніх поколінь 4G/LTE. У результаті заміни обладнання буде покращена якість телекомунікаційних послуг і розширені можливості мережі.
Графік робіт спланований таким чином, щоб мінімізувати виникнення технічних складностей. Так, роботи проводитимуться два дні на тиждень, у години найменшого навантаження на мережу. У випадку відключення окремих базових станцій трафік буде оперативно перенаправлятися на працююче обладнання.
Технічні роботи почнуться у передмісті Києва та спальних районах столиці. Загалом, протягом трьох місяців компанія планує замінити обладнання на 1 041 сайті. Окрім того, для кожного сайту буде оновлено близько 2 000 налаштувань.
У зв`язку з проведенням робіт з оновлення мережі можливі окремі труднощі з використанням телеком-послуг: короткочасний нестійкий прийом, необхідність повторних додзвонів, наявність шумів під час розмов. При цьому номери виклику служб екстреної допомоги – 101, 102, 103, 104 і 112 – будуть доступні постійно.
Про початок робіт у кожному районі компанія завчасно попередить абонентів, розмістивши інформацію на офіційному сайті, а також за допомогою SMS. Також із планом робіт з заміни обладнання можна ознайомитись за посиланням: kyivstar.ua/kysw.
Київстар інвестує в розвиток мережі, щоб дати абонентам більше нових якісних можливостей. Так, у 2015 році загальна сума вкладень компанії у технічну інфраструктуру (без урахування оплати ліцензії 3G) перевищила 3,6 млрд грн.
Київстар приносить вибачення за тимчасові незручності, однак заміна обладнання необхідна для підготовки мережі до нових стандартів зв`язку, щоб забезпечити абонентам доступ до високотехнологічних послуг світового рівня.
Київстар заздалегідь вдячний клієнтам за розуміння!


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі