Київстар під’єднав до 3G нові міста й селища на Донбасі

Київстар під’єднав до 3G нові міста й селища на Донбасі
Технології мобільного зв’язку нового покоління від лідера телеком-ринку України тепер доступні в 94 населених пунктах Донецької та Луганської областей

Національний телеком-оператор Київстар під’єднав до 3G-зв’'язку нові міста в Донецькій та Луганській області — Бахмут (Артемівськ), Мирноград (Димитров), Добропілля, Костянтинівку, Старобільськ. Мешканці цих міст – абоненти передплаченого зв’язку Київстар, отримають нетарифіковані 3000 МБ в мережі 3G. Скористатися подарунком абоненти зможуть упродовж 30 днів. Ще в низці населених пунктів (Кремінна, Часів Яр) наразі відбуваються технічні випробування 3G зв’язку.

Нагадаємо, що Київстар першим серед операторів мобільного зв’язку України почав надавати послуги 3G на території АТО. Так, на сьогодні послуги 3G від Київстар доступні вже в 94 населених пунктах Донецької та Луганської областей, і розвиток мережі триває. Щоб забезпечити в містах і селищах доступ до інноваційних технологій, Київстар установлює новітнє обладнання для мереж зв’язку 3G й 4G.

Що цікаво, в населених пунктах Донецької та Луганської областей де є 3G-зв’язок Київстар, у 4 рази зросло споживання мобільного Інтернету. Так, у липні 2017 року в містах і селищах на території АТО було використано понад 155 ТБ трафіку, тоді як минулого року споживання трафіку в цьому регіоні становило лише 37 ТБ. Міста-лідери за обсягами використання швидкісного мобільного Інтернету — Маріуполь, Волноваха, Слов’янськ, Краматорськ, Сєвєродонецьк.

На сьогодні високошвидкісний мобільний Інтернет 3G від Київстар доступний майже в 9000 населених пунктів, де мешкає 72% жителів України.

Київстар інвестує в розвиток нових технологій в Україні, щоб якомога більше абонентів відчуло всі переваги якісного спілкування в найбільшій мобільній мережі. За два роки капітальні витрати національного телеком-оператора (з урахуванням вартості ліцензії та оплати робіт за конверсію радіочастот) склали понад 10 млрд гривень.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі