Київстар підготував абонентам подарунок до фіналу «Ліги чемпіонів»

Київстар підготував абонентам подарунок до фіналу «Ліги чемпіонів»
Лідер телеком-ринку дарує абонентам безкоштовний доступ до додатка «Київстар Футбол», щоб вони змогли подивитися фінал «Ліги чемпіонів» у будь-якій точці України на своєму смартфоні або планшеті без тарифікації мобільного інтернету.

«Плануєте провести час на природі або погуляти з дітьми, але, в той же час, не хочете пропускати матч улюбленої команди? Тепер дивитися кращі футбольні матчі можна не тільки на стадіоні або по телевізору, але і у будь-якому зручному для вас місці! Саме для цього ми і запустили додаток «Київстар Футбол» – прокоментував Павло Даніман, директор по маркетингу Київстар.

Завершальний матч «Ліги чемпіонів» між командами «Реал Мадрид» та «Ліверпуль», який пройде 26 травня о 21:45, буде доступний в додатку «Київстар Футбол». Незалежно від свого тарифного плану - кожен абонент Київстар вибравши цей матч у додатку зможе дивитися його безкоштовно та без тарифікації трафіку у 3G або 4G мережах Київстар. Завантажити додаток на свій смартфон кожен абонент може у Play Market або App Store. Крім того, матч доступний й через веб-версію додатка за цим посиланням.

У додатку «Київстар Футбол» – безлімітний доступ до каналів «Футбол 1» та «Футбол 2», цікаві новини про матчі і про футбольні клуби, актуальна інформація про українську Прем'єр-лігу, ігри національної збірної України, а також про найпопулярніші європейські та міжнародні чемпіонати. Абоненти Київстар, які користуються 4G, зможуть дивитися трансляцію у HD-якості, адже четверте покоління мобільного інтернету передбачає більшу швидкість та кращу якість з'єднання.

Раніше оператор забезпечив якісну 3G і 4G-зв'язок як на самому НСК «Олімпійський», так і в фан-зонах і прес-зонах, посилив мережу в центрі столиці та на площах - Троїцькій та Спортивній, на вулиці Хрещатик, і в парку ім. Т. Шевченко.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі