Київстар підключив до 3G Сватово, Біловодськ та Новопсков

Київстар підключив до 3G Сватово, Біловодськ та Новопсков
Технології мобільного зв’язку нового покоління вже доступні мешканцям 40 населених пунктів, що розташовані на території АТО у Донецькій та Луганській областях

Національний телеком-оператор Київстар розпочав надавати послуги 3G зв’язку в містах Сватове, Біловодськ, Новопсков Луганської області. Також скористатися високошвидкісним мобільним інтернетом можуть жителі довколишніх селищ: Семикозівки, Заайдарівки, Ікового, Зміївки, Соснового, Гончарі́вки, Хомівки.

Таким чином, 3G зв’язок Київстар вже працює в 40 населених пунктах, що розташовані на території АТО. Для цього Київстар встановлює новітнє обладнання, яке підтримує різні стандарти мобільного зв’язку, в тому числі 4G/LTE.
У містах, де запускається зв'язок 3G, Київстар надає абонентам нетарифіковані 3000 МБ трафіку. Скористатися подарунком клієнти можуть протягом 30 днів. Також оператор розробив тарифні плани з необмеженим інтернет-трафіком для соцмереж, месенджерів і сервісів «Вільна музика» і «Відео на ходу». Дані тарифи будуть зручні для активних користувачів смартфонів.

На сьогодні високошвидкісний мобільний інтернет 3G Київстар доступний для 62% мешканців України в понад 4000 населених пунктів.

Київстар інвестує у розвиток нових технологій в Україні, щоб якомога більше абонентів відчуло всі переваги якісного спілкування у найбільшій мобільній мережі. За 2015 рік і три квартали 2016 року капітальні витрати національного телеком-оператора (без урахування вартості 3G-ліцензії) склали понад 5,4 млрд грн.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі