Київстар підключив до 4G ще 68 населених пунктів України

Київстар підключив до 4G ще 68 населених пунктів України
Швидкісний мобільний інтернет за технологією LTE доступний для 74% населення України.

Київстар підключив до мережі 4G нові міста і селища – зокрема, у Запорізькій області до мережі швидкісної передачі даних приєднались міста Енергодар та Дніпрорудне, в Полтавській області – Глобіне, на Івано-Франківщині – місто Бурштин, а в Луганській області – Попасна. Крім цих міст до зв’язку 4G підключено десятки прилеглих селищ. Швидкісний мобільний інтернет від Київстар за новою технологією вже доступний для понад 74% населення України.

Щоб забезпечити населення України доступом до нових технологій зв’язку, Київстар вже встановив понад 8 тисяч базових станцій з 4G, і щотижня збільшує територію мережі. На сьогодні послугами 4G скористалось майже 9 мільйонів абонентів. Завдяки розвиткові мережі й запровадженню нових послуг, абоненти щомісяця збільшують використання мобільного інтернету. Так, в листопаді 2019 року в мережі Київстар використано на 45% більше мегабайтів трафіку, ніж за весь 2016 рік.

Нагадаємо, що за даними незалежних міжнародних компаній Ookla та nPerf, середня швидкість мобільного інтернету на абонентських пристроях, що підтримують зв’язок 4G, в мережі Київстар - найвища з-поміж усіх мобільних операторів України. Такі дані наводяться у дослідженнях цих компаній за 2018 і 2019 роки.
З 2015 року компанія Київстар інвестувала у розвиток мобільного зв’язку 3G і 4G майже 25 млрд грн.

Щоб користуватись послугами 4G абонентові потрібен відповідний смартфон з підтримкою технології LTE та USIM-картка. Замінити стару SIM-карту на USIM можна безкоштовно в більше 8 тисячах торгових точок по всій Україні.
________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі