Київстар представляє нові безлімітні тарифи

Київстар представляє нові безлімітні тарифи
Петро Чернишов, президент Київстар: «Ми зробили безлім-тариф, який так чекали наші абоненти. І він просто прекрасний».

З 10 жовтня 2017 року для абонентів передплаченого зв'язку доступні нові тарифи: «Безлім Розмови», «Безлім Соцмережі», «Безлім Відео» та «Максимальний Безлім», кожен з яких відповідає потребам різних груп абонентів.

У тарифі «Максимальний Безлім» дзвінки в мережі Київстар та мобільний інтернет – без обмежень. Відмінні риси тарифу:

1. Використання мобільного інтернету без обмеження швидкості;
2. Можливість користуватися всіма доступними в Україні сервісами без обмежень;
3. Збереження максимальної якості відео-стрімінгу;
4. Друга SIM-карта для користування послугою «Інтернет SIM-пара» включена у вартість тарифу.

Вперше в Україні в тарифі «Безлім Відео» – представлений повноцінний безлімітний доступ до додатка Youtube.
Нетаріфікованими залишаються також музичні та відео додатки Zvooq, Fonoteka, Megogo, Divan.TV та Домашнє ТБ від Київстар. Абоненти можуть без обмежень дивитися відео та слухати улюблену музику, не турбуючись про мегабайти на рахунку. Друга SIM-карта для користування послугою «Інтернет SIM-пара» також в комплекті стартового пакета.

Тарифні плани «Безлім Розмови» та «Безлім Соцмережі» пропонують збалансований пакет послуг: безлімітні дзвінки в мережі найбільшого телеком-оператора України, 500Мб і 3000Мб мобільного інтернету відповідно, хвилини для дзвінків на мережі інших мобільних операторів та нетарифікований доступ до соціальних мереж і ряду освітніх сервісів.

«Ми підготували чудову пропозицію не тільки для абонентів передплаченого зв'язку, а й для контрактних клієнтів» - говорить Павло Даніман, директор з маркетингу Київстар.

Для них доступні п'ять нових тарифів: «Безлім», «Безлім Extra», «Безлім Silver», «Безлім Gold» і «Безлім Platinum».
Переваги для абонентів контрактного підключення в нових тарифах – це не лише безлімітний мобільний інтернет починаючи з 95 грн, але й можливість користуватися послугами відразу, оплачуючи їх в наступному місяці; планувати свої витрати та поповнювати рахунок частинами, пріоритетне обслуговування та багато іншого.
Абонентам пропонується від 100 до 4000 хвилин на мережі інших мобільних операторів та стаціонарні номери, хвилини для дзвінків за кордон та мегабайти мобільного інтернету в роумінгу. Крім цього, Київстар пропонує своїм контрактним клієнтам унікальну послугу – голосову «SIM-пару», яка дасть можливість користуватися відразу на двох девайсах не тільки інтернетом та SMS, але й голосовими послугами. Зокрема, здійснювати вихідні дзвінки з другої сім-карти.

Підключення до контрактних тарифних планів доступно всім українцям в фірмових магазинах та центрах обслуговування Київстар.

З детальними умовами нових тарифних планів можна ознайомитися на офіційному сайті Київстар в розділі «Тарифи».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі