Київстар презентував нову IoT-послугу – SafeHome

Київстар презентував нову IoT-послугу – SafeHome
Завдяки новому IoT-рішенню Київстар, абоненти будь-яких мобільних операторів зможуть контролювати безпеку своїх будинків та квартир зі смартфонів.

Київстар і Охоронний Холдинг, лідери ринків телекому і охоронних послуг в Україні, презентували послугу SafeHome: «Кращі міжнародні практики стають доступними українцям. Унікальність пропозиції в тому, що клієнт отримує не просто «розумну», а й вигідну охорону будинку з обладнанням і підключенням без додаткової плати, є тільки плата за послугу», – коментує Євген Кражан, директор з розвитку бізнесу на корпоративному ринку Київстар.

Це коробкова пропозиція. Клієнтам надається наступне наповнення:

- охоронне устаткування,
- його монтаж і підключення,
- мобільний додаток для управління SafeHome і контролю приміщень (версії для Android і iOS).

За клієнтами закріплюються особисті менеджери.

Місячна плата за послугу становить 400 грн. У вартість входить користування обладнанням, повний пакет послуг охоронної компанії – від супроводу клієнта, до виїзду за викликом, передача даних з приладу.

В охоронний пристрій вже встановлена SIM-карта Київстар. Управління та контроль сигналізацією здійснюється дистанційно, як зі смартфонів, так і з кнопкових мобільних телефонів. Користувачі кнопкових мобільних можуть активізувати або відключити пристрій, зателефонувавши на нього. Якщо тривога спрацює, абонент отримає повідомлення і йому надійде телефонний дзвінок. За допомогою програми для смартфона крім зазначених опцій можна уточнити статус охорони будинку в реальному часі та керувати «розумним» обладнанням. Сигналізація має рівень захисту Grade2, це означає, що обладнання захищене від «глушилок». Якщо датчик спрацює або зв'язок з обладнанням зникне, власнику житла і Охоронному Холдингу надійде сигнал тривоги. Наряд охоронної компанії відразу виїжджає на місце події.

«Послуга SafeHome – це моніторинг та технічна підтримка об'єкту, що охороняється в режимі 24/7. Ваш особистий менеджер відповість на всі питання і надасть вичерпну консультацію. Це інноваційна і зручна охорона, а пакетна пропозиція для клієнта – одне з найбільш зручних і лояльних на ринку», ¬¬– коментує Шевченко Олексій, комерційний директор Охоронного Холдингу.

На першому етапі проекту послуга буде доступна жителям Дніпра, Запоріжжя, Львова, Києва і декількох населених пунктів у Київській області: Вишневе, Боярка, села Чайки, Білогородка, Софіївська та Петропавлівська Борщагівка. Надалі SafeHome буде доступний по всій території України.

Цього року Київстар вже представив ринку IoT-автосигналізацію «Автотрекінг». У найближчій перспективі – запуск кількох нових продуктів і послуг з галузі охорони здоров'я, «розумного» міста тощо.
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі