Київстар розпочав продаж хмарного сервісу Office 365

Київстар розпочав продаж хмарного сервісу Office 365
З 1-го листопада корпоративні клієнти зможуть швидко і зручно оформити у оператора Київстар доступ до ліцензій на хмарне програмне забезпечення компанії Microsoft - Office 365.

Office 365 - це бізнес-пакет сервісів онлайн, єдине рішення для бізнесу, як для невеликих компаній, так і великих корпорацій.
Абоненти Київстар які передплатили Office 365, отримають ряд додаткових переваг:

• при оформленні доступу до ліцензій протягом 3-х місяців надається додатковий нетарифікований 3G трафік, а після закінчення цього періоду - трафік 3G буде надаватися з дисконтом;
• можлива помісячна оплата, завдяки чому немає необхідності у великих разових платежах;
• в рамках єдиного рахунку можливість оплати всіх сервісів, які компанія Київстар пропонує бізнес-клієнтам (Office 365, послуги мобільного та фіксованого зв'язку, цифрової телефонії SIP-телефонії, віртуальної АТС та інших сервісів компанії).

«Київстар - інноваційна компанія, яка забезпечує бізнес-абонентам кращі рішення для бізнесу. Саме тому ми пропонуємо клієнтам хмарний сервіс від Microsoft. Більше того, для нас дуже важливо, щоб користувач завжди міг отримати якісну допомогу і супровід, тому ми впровадили цілодобову гарячу лінію для клієнтів», - каже Євген Кражан, директор з розвитку бізнесу на корпоративному ринку.

«Хмарне рішення Office 365 допомагає ефективно і повноцінно працювати онлайн в будь-який зручний час та за межами офісу. Згідно отриманого раніше статусу Microsoft Cloud Solution Provider і наявної технологічної експертизи, фахівці Київстар пропонують інтегрувати хмарний сервіс, виходячи з потреб клієнта, надаючи при цьому всю необхідну підтримку», - каже Надія Васильєва , генеральний директор «Майкрософт Україна».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі