Київстар розширив покриття 4G в Києві в діапазоні 1800 МГц

Київстар розширив покриття 4G в Києві в діапазоні 1800 МГц
01 липня високошвидкісний мобільний Інтернет 4G від Київстар в діапазоні 1800 МГц запустився в Києві. Тепер покриття стало ширше – радіус дії 1800-х частот у кілька разів більший, ніж у 2600-х.

4G надається всім абонентам Київстар без додаткової плати згідно діючих тарифних планів. Нагадаємо, що для використання 4G потрібно підготувати свій гаджет та SIM-карту. Абоненти Київстар можуть перевірити, чи підтримує їх смартфон і SIM-карта зв'язок четвертого покоління за допомогою USSD-кодів: *245*5# виклик – для перевірки смартфона; *245*4# виклик – для перевірки SIM-карт. Замінити SIM-карту на USIM з підтримкою 4G можна безкоштовно в усіх фірмових магазинах Київстар. Так само компанія пропонує широкий вибір 4G-смартфонів і гаджетів за вигідною ціною в магазинах і на сайті https://shop.kyivstar.ua/ua/.

«Ми дуже вдячні Президенту, Прем'єр-міністру, Регулятору, депутатам, які дали операторам можливість запускати в Україні нові технології. Цифровий розрив обов'язково буде подоланий спільними зусиллями, і це найголовніше», - зазначив Петро Чернишов, президент Київстар, СЕО Бізнес Одиниці Євразія VEON.

Київстар надає швидкісний мобільний інтернет з максимальною теоретичною швидкістю передачі даних в діапазонах 2600+1800МГц – до 700 Мбіт/с. Більше деталей про 4G за посиланням: http://kyivstar.ua/4g.

Кількість абонентів Київстар, які скористалися 4G в діапазоні 2600 МГц з моменту запуску в квітні, перевищила 1 млн. Споживання мобільного інтернету четвертого покоління перевищило 2400 ТБ – цього вистачить на 190 років перегляду відео у високій якості або на 2469 років прослуховування музичних треків.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі