Київстар спрощує перехід на контракт

Київстар спрощує перехід на контракт
Національний телеком-оператор першим серед мобільних операторів України спрощує процедуру переходу на контрактні тарифні плани. Якщо раніше для цього клієнт повинен був відразу надати свій паспорт та ІПН (індивідуальний податковий номер), то тепер подачу документів можна відкласти.

Перевага нової процедури в тому, що підключення контрактного тарифу і надання документів можна робити в різних фірмових магазинах оператора. Для завершення процедури оформлення в абонента є 30 днів. Детальна інформація доступна за посиланням тут.

Всього в Україні працює понад 420 фірмових магазинів оператора, де українці можуть підключити вигідний контрактний тариф та інші телеком-послуги, придбати смартфон з підтримкою 4G та отримати консультацію експерта.
У новій лінійці контрактних тарифних планів, яку Київстар запустив 17 жовтня 2018 року, 6 пропозицій вартістю від 75 гривень. Серед переваг контрактної форми обслуговування: вигідний пакет послуг на місяць; можливість користуватися всіма послугами відразу, а абонентську плату оплачувати частинами або навіть у наступному місяці. І, звичайно, більш високий рівень захисту персональних даних абонентів, особливо якщо номер використовується для онлайн-банкінгу.

Відчути всі переваги нових тарифів для контрактних абонентів можна з якісним 4G від Київстар. Для цього потрібно всього лише підготувати свій гаджет і SIM-карту. Перевірити, чи підтримує смартфон та SIM-карта 4G-зв'язок можна за допомогою USSD-кодів: *245*5# виклик – для перевірки смартфона; *245*4# виклик – для перевірки SIM-карт. Замінити на USIM можна безкоштовно у всіх фірмових магазинах Київстар.

Нагадаємо, що Київстар відзначений як оператор з найшвидшим мобільним інтернетом у середньому по країні серед мобільних операторів України. Дані отримані за результатами аналізу тестів в додатки Speedtest® від Ookla® за другий та третій квартали 2018 року.
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі