Київстар став оператором року в конкурсі Telecom Ukraine 2018

Київстар став оператором року в конкурсі Telecom Ukraine 2018
Експерти телеком-ринку обрали Київстар «Оператором року» серед усіх компаній мобільного та бездротового зв’язку. Нагороду національному оператору вручили на щорічній конференції Telecom Ukraine 2018 – одній з найбільш значимих галузевих подій.

У 2017-2018 роках Київстар активно впроваджував ініціативи, які сприяли розвитку телеком-ринку, появі нових продуктів та послуг, скороченню цифрового розриву України з розвинутими країнами. Так, національний оператор став донором частот для рефармінгу і розвитку технології 4G/LTE в діапазоні 1800 МГц. Це дозволило створити рівні умови для компаній, які хочуть впроваджувати в Україні високошвидкісний мобільний інтернет. Зі свого боку, Київстар включив 4G зв’язок у 2633 населених пунктах, де мешкає 16,5 млн. осіб.

Журі конкурсу також відзначило нагородами інші досягнення Київстар. Наприклад, сервіс Mobile ID було названо «Рішенням року для масового ринку». Сервіс включено в грудні 2017 року, в дослідну експлуатацію, з доступом до електронних послуг Держгеокадастру та «Будинку-юстиції» можливістю ідентифікації та автентифікації, електронного цифрового підпису.

У номінації «Корпоративна соціальна відповідальність» журі Telecom Ukraine присудило «срібло» проекту Київстар GoCamp. Ця програма навчає старшокласників із шкіл різних регіонів України підприємництву, розробці IT проектів, дає поглиблені знання англійської мови. За час роботи проекту навчання пройшли 200 школярів з 75 навчальних закладів України. А 15 співробітників Київстар стали менторами освітніх програм.

Telecom Ukraine – масштабна подія у сфері телекомунікацій, медіа та контенту, яка об’єднує профільні асоціації, громадські організації, представників національних регуляторів та влади, вітчизняні та зарубіжні підприємства. Одне з завдань заходу – виявити кращі практики у галузі телекомунікацій, зробити максимально доступним передовий досвід у цій сфері.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі