Київстар та Київтранспарксервіс підписали Меморандум про співпрацю

Київстар та Київтранспарксервіс підписали Меморандум про співпрацю
Національний телеком-оператор Київстар і муніципальна компанія «Київтранспарксервіс» підписали Меморандум про співпрацю, в межах якого планують запроваджувати інноваційні послуги для автомобілістів. Так, абоненти Київстар найближчим часом зможуть сплачувати за паркування в місті за допомогою SMS.

Завдяки новій послузі власники автотранспорту зможуть сплачувати за паркування максимально швидко та зручно. Щоб скористатися послугою, абонентові буде достатньо буде надіслати SMS-запит зі свого телефона на виділений номер. Плата за паркування зніметься з мобільного рахунку абонента.

Важливо, що скористатися послугою зможуть не тільки власники смартфонів, але й користувачі будь-яких моделей телефонів, адже для цього не потрібно завантажувати жодних застосунків, проходити авторизацію тощо.

Леся Запорожець, начальник відділу з розвитку послуг мобільної комерції Київстар: «SMS-паркування давно вже діє в європейських країнах. Зокрема, у країнах Скандинавії майже 80% розрахунків за цей сервіс здійснюється за допомогою SMS. Ми раді, що Україна швидко переймає найкращий світовий досвід і абоненти Київстар зможуть скористатися цією можливістю».

Нова послуга стане доступною абонентам Київстар уже найближчим часом. Після запуску проекту в столиці цю інноваційну можливість буде запропоновано іншим великим містам України, де також гостро стоїть питання про паркування приватного автотранспорту.

Спільно з міськими й обласними державними адміністраціями Київстар далі працює над інноваційними послугами, які роблять життя в сучасних мегаполісах комфортнішим для громадян. Так, компанія вже зреалізувала для Київради проект щодо оптимізації маршрутів наземного транспорту, а для Одеської обласної державної адміністрації на основі даних мобільної мережі проведено аналіз міграції населення в туристичний сезон.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі