«Київстар ТБ» відкриває доступ до телетрансляцій уроків для всіх користувачів послуги

«Київстар ТБ» відкриває доступ до телетрансляцій уроків для всіх користувачів послуги
Відеоплатформа «Київстар ТБ» підтримує національний проект «Всеукраїнська школа онлайн» та відсьогодні відкриває доступ до телеканалів, що транслюватимуть навчальні уроки для школярів середніх та старших класів. Переглядати трансляції зможуть всі користувачі сервісу, незалежно від обраного тарифного пакету.

Задля того, щоб продовжувати навчальний процес навіть в умовах карантину, школярі з 5 по 11 клас зможуть дистанційно вивчати 11 предметів. Викладати онлайн будуть 40 педагогів з Києва. Навчання проходить з понеділка по п’ятницю, початок о 10:00. Трансляції можна подивитись на таких телеканалах: «ПлюсПлюс», ZOOM, NewsOne, ZIK, «Індіго», УНІАН, Рада, «UA:Культура», «UA: Перший», M1, «112 Україна».

Нагадаємо, «Київстар ТБ» для своїх абонентів вже надав безкоштовний доступ до всіх новинних, в тому числі іноземних, телеканалів, 6 дитячих та відеобібліотеки «КіноХіт»*.

«Ми розуміємо наскільки непросто налаштувати своє життя в умовах карантину. Тому намагаємось зробити максимально доступними сервіси, які допоможуть нашим абонентам залишатися дома та підтримувати їх звичайний плин життя. Окрім розширеного доступу до контенту «Київстар ТБ», ми зробили безкоштовні консультації в додатку Doctor Online, нетарифікований доступ до онлайн курсів Prometheus та енциклопедії Wikipedia, - зазначив маркетинг-директор Київстар, Павло Даніман. Користувачі Домашнього Інтернету від Київстар можуть користуватись послугою, навіть при відсутності коштів на рахунку**. А бізнесу запропонували ряд рішень для організації віддаленої роботи, плата за які не нараховуватиметься до кінця карантину».

Головними перевагами «Київстар ТБ» є:

- Понад 150 телеканалів та більше 7 000 фільмів і серіалів у відеобібліотеці від провідних українських та міжнародних кіностудій;
- Можливість переглядати контент на 5 пристроях без додаткової плати (смартфон, планшет, ноутбук, SmartTV та ТБ-тюнер);
- Функція «Пауза ефіру» та «ТБ-архів» (можливість зберегти ефір та переглядати його згодом);

Щоб підключити послугу до телевізора необхідно завантажити «Київстар ТБ» на SMART TV. Для нових абонентів діє спеціальна пропозиція ‒ при підключенні користувачі отримають знижку -50% на перші 3 місяці.

*доступ до відеобібліотеки «КіноХіт» надається користувачам тарифних планів «Базовий», «Комфортний», «Максимальний HD»;
** доступ до фіксованого зв’язку на швидкості 3 мбіт/сек.

_____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі