Київстар у партнерстві з Gravitec.net запустив нову послугу для бізнесу: автоматизовану систему push-повідомлень

Київстар у партнерстві з Gravitec.net запустив нову послугу для бізнесу: автоматизовану систему push-повідомлень
Разом із переможцем першого набору Телеком-акселератора стартапом Gravitec.net Київстар пропонує бізнес-клієнтам новий сервіс для роботи з аудиторією власних сайтів

Послуга WebPush – унікальна розробка українського стартапу, якому після перемоги у Телеком-акселераторі ВДНГ Tech Київстар запропонував комерційний запуск проекту. Цей сервіс надає можливості створення розсилок браузерних push-повідомлень відвідувачам web-сайтів – користувачам як стаціонарних комп’ютерів, так і мобільних пристроїв під управлінням OS Android. Використовуючи послугу, можна:

- збирати базу підписників з числа лояльних відвідувачів сайту;
- налаштовувати автоматизацію розсилок під потреби власного бізнесу;
- робити розсилки персоналізованими та плановими;
- задавати для push-повідомлень час їх відправлення та відображення;
- сегментувати відвідувачів відповідно до їх інтересів, дій на сайті чи інших даних;
- аналізувати результати push-кампаній.
«Запропонована Gravitec.net розробка зацікавила Київстар високим рівнем реалізації сервісу, – говорить Євген Кражан, директор з розвитку бізнесу на корпоративному ринку Київстар. – Наша компанія налаштована на те, щоб постійно пропонувати клієнтам нові якісні продукти – задовільняти їх потреби та передбачати очікування. Тож ми раді додати до переліку послуг WebPush, що дозволить нашим клієнтам збільшувати кількість відвідувачів своїх сайтів та розвивати власний бізнес».

За акційною пропозицією до 15 вересня (включно) можна безкоштовно скористатися можливостями демо-версії системи – без обмеження функціоналу, але з максимальною кількістю підписників до 999 осіб (включно).

«Це дуже амбіційний проект для команди Gravitec.net. І ми вдячні керівництву Київстар за таку можливість та віру в майбутнє новітніх технологій, - ділиться Денис Зернишкін, керівник та співзасновник сервісу Gravitec.net. – Рішення, яке ми впровадили для бізнес-клієнтів Київстар має подвійну унікальність. По-перше, це наймасштабніше впровадження ексклюзивного рішення для корпоративних клієнтів на базі платформи «Gravitec.net dedicated solutions». По-друге, за нашими даними, Київстар став першим телеком-оператором в світі, який запровадив таку технологію для своїх клієнтів».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі