Київстар відкрив відеомагазин в Instagram

Київстар відкрив відеомагазин в Instagram
Фірмовий магазин Київстар розпочав роботу в новому форматі: відтепер отримати консультацію можна завдяки відеозв’язку в мережі Instagram.

Під час дзвінка продавці-консультанти дадуть поради та рекомендації щодо вибору смартфонів. Для цього потрібно зателефонувати по відеозв’язку Instagram у будь-який день з 10:30 до 17:30. Забрати покупку можна у фірмовому магазині (Київ, вул. Хрещатик, 13). Також товар може бути оформлений через онлайн-магазин Київстар і доставлений по Україні.

«За допомогою таких відеодзвінків ми вирішили реалізували одразу кілька побажань наших абонентів – отримати компетентну консультацію, спілкуючись особисто, і при цьому не порушувати умов самоізоляції. Зараз ми запустили пілотну версію проєкту. Ми впевнені, що послугу оцінять наші абоненти, тому плануємо розширити можливості надання сервісних послуг і консультацій щодо тарифів», – повідомила керівниця дирекції роздрібних продажів Київстар, Ольга Смисльонова.

Щорічно в магазинах Київстар продають понад 300 тис. смартфонів. Найпопулярнішими моделями в цій мережі є Samsung Galaxy 6A, Xiaomi Redmi 6A и Xiaomi Redmi 7. В асортименті магазинів представлено 97 різноманітних моделей у широкому ціновому діапазоні.

Наразі в штатному режимі працює 424 магазини мережі Київстар із 487. Усі працівники забезпечені засобами індивідуального захисту, а формат роботи відповідає всім рекомендаціям МОЗ.
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі