Київстар вивчив 3G смаки любителів музики

Київстар вивчив 3G смаки любителів музики
Міжнародні фестивалі AlfaJazz Fest і Atlas Weekend щорічно збирають величезну кількість любителів музики. Київстар став партнером цих масштабних подій в житті країни. Аби любителі музики могли активно ділитися враженнями, компанія збільшила ємність мережі і встановила спеціальне обладнання поблизу концертних майданчиків.

Фестиваль Atlas Weekend (проходив у Києві з 28 червня по 02 липня) відвідала понад 71 тисяча абонентів Київстар, більше половини з них користувалися мобільним інтернетом 3G. За 5 днів фестивалю любителі музики завантажили і передали понад 2,7 тисяч гігабайтів мобільних даних. А це - майже 2200 годин перегляду відео у високій якості. При цьому, кількість абонентів, які під час концертів одночасно користувалися мобільним інтернетом, досягала 41 тисячі.
Найбільш активно абоненти використовували 3G трафік на концертах 30 червня - понад 600 Гб. А найбільша кількість музичних фанатів, які зареєструвалися в мережі Київстар, була на відкритті фестивалю - майже 23 тисячі осіб. Також абоненти активно користувалися голосовим зв'язком, використавши більше 224 тисяч хвилин дзвінків. Кількість абонентів, які одночасно користувалися своїми мобільними телефонами досягала 71 тисячі.

На противагу київському фестивалю на концертах львівського Alfa Jazz Fest (23 - 28 червня) глядачі більше використовували голосовий зв'язок. За 5 днів джазового фестивалю на території концертних майданчиків було використано 456 тисяч хвилин дзвінків, прийнято і передано 1,5 тисячі гігабайтів трафіку в мережі 3G.

Найбільш популярною послугою мобільного інтернету у любителів музики очікувано став відео стрімінг. У загальній структурі дата трафіку частка цього сервісу перевищувала 35%. Також абоненти активно користувалися соціальними мережами, на які припало 15% використаного трафіку.

Нагадаємо, що мобільна мережа національного оператора побудована на найсучаснішому обладнанні, підготовленому до роботи з різними стандартами зв'язку: 3G і 4G. Завдяки високій технічній оснащеності, Київстар забезпечує не тільки високу швидкість передачі даних, а й стабільне функціонування послуг навіть під час найвищих навантажень на мережу.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі