Київстар визнано кращим роботодавцем України

Київстар визнано кращим роботодавцем України
Київстар став лідером у двох номінаціях «ТОП-100. Рейтинги найкрупніших». Компанія посіла перше місце як Кращий роботодавець, а директор з управління персоналом та розвитку організації Київстар, Оксана Олійник, визнана однією з трьох кращих HR-управлінців в Україні.

«ТОП-100. Рейтинги найкрупніших» формувався з трьох оцінок: голосування читачів на сайті Delo.ua (20%), експертного журі (60%) і редколегії (20%). У лонг-лист рейтингу «Кращий роботодавець» увійшло 142 компанії. Експерти і редколегія оцінювали позиціонування компанії на ринку праці, образ привабливого роботодавця, а також репутацію компанії, програми соціальної відповідальності, наявність освітніх програм для розвитку співробітників. У числі експертів рейтингу – міжнародні компанії, що спеціалізуються на пошуку та оцінці керівників вищої ланки, консалтингові компанії, що працюють в галузі управління людськими ресурсами.

При оцінці роботодавців бралося до уваги, наскільки вони були готові до шокових реалій, викликаних карантином. Український бізнес вимушено переформатував модель роботи і перейшов у віддалений режим. За оцінкою Delo.ua (організатор рейтингу) найбільш готовими до кризи стали компанії, які інвестували в корпоративні моделі управління завчасно.

«Після оголошення карантину ми за кілька днів перейшли на гібридну модель управління, перевівши більшу частину співробітників на дистанційну роботу. Персонал, функціонал якого потребував перебування в офісі та на об'єктах по всій Україні, забезпечили необхідним для максимально безпечної роботи, – коментує Оксана Олійник. – Ми повторили два дуже важливих уроки. Перший – незалежно від розміру та успішності компанії необхідно мати систему, яка при надзвичайних ситуаціях забезпечить безперервність функціонування бізнесу. Другий – це готовність до кардинальних змін і бізнесу (організація процесів і підходу до роботи), і співробітників, які можуть вийти за рамки звичного формату, зберігши ефективність роботи».

Крім того, Київстар активно підтримував своїх абонентів і бізнес-клієнтів, з початку карантину інвестувавши понад 80 млн гривень в боротьбу з COVID-19. З них 30 млн благодійної допомоги пішли на закупівлю 10 апаратів ШВЛ, 20 моніторів стану пацієнтів, а також і захисних костюмів для медиків. За цей час мобільний оператор нарахував бонуси в еквіваленті 150 грн 68 тисячам лікарів і медсестер з реєстру медичних працівників України та надав доступ до безлімітного інтернету на 90 днів до кінця літа. Для своїх абонентів і бізнес клієнтів Київстар зробив цілий ряд спеціальних пропозицій, які допомогли їм адаптуватися до нових реалій і залишатися на зв'язку зі своїми рідними під час карантину.

Проект «ТОП-100. Рейтинг найкрупніших» – незалежне дослідження, присвячене українському бізнесу. Одне з найбільш знакових і популярних в країні. Редакція визначає лідерів напрямків, ґрунтуючись на результатах роботи і кейсах компаній і управлінців. Проводиться тристороння оцінка учасників рейтингу: редакція, експерти різних напрямків бізнесу (в залежності від теми рейтингу), читачі порталу delo.ua. За результатами такої оцінки визначаються кращі компанії та управлінці.

____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі